csgo falan bilmiyorum ama monitör inçi büyüdükçe verdiği piksel sayısı da artar bu sayede daha net ve daha anlaşılabilir hitbox ortaya çıkmaz mıDostum monütor inçi ne kadar büyük olursa o kadar zevkli olur ama cs go gibi oyunlarda daha küçük monütorde rahat oynarsın ve katılıyorum curved efsane bi olay
Post automatically merged:
Hayır yani performans kaybı derken eskisi kadar serin ve sessiz çalışmıyor daha yeni temizlememe rağmen ayrıca driverlarda nvdia kadar kullanışlı deil
Evet ama battlefield felan oynarken işine yarar cs gibi e spor oyunlarında düşük inçlerde daha büyük görürsün düşmanı.csgo falan bilmiyorum ama monitör inçi büyüdükçe verdiği piksel sayısı da artar bu sayede daha net ve daha anlaşılabilir hitbox ortaya çıkmaz mı
Samsung çöp alırsanız msi aoc veyada gamebooster oyuncu monütorü içinsamsung marka al kafa rahat
hee anladım. teşekkürlerEvet ama battlefield felan oynarken işine yarar cs gibi e spor oyunlarında düşük inçlerde daha büyük görürsün düşmanı.
ilk bilgisayarımdı saadece performansa odaklandım fakat sıcaklığın etkili olduğunu tecrübe ile öğrendimSıcaklık konusunda AMD, Nvidia'nın gerisinde kalıyor bunun bilincinde almalıydın kartı. Undervolt yaparak düşürebilirsin sıcaklığı
Driver kullanışlı değil derken hatalardan bahsediyorsan çoktan çözüldü diye biliyorum. Çözülmediyse Adrenalin driverının 2020 versiyonu yerine 2019 versiyonunu kullanmayı dene.
Çöp derken oyun için yoksa normal kullanım için hoş monitorötü ama
144 pjames donkey 144p tek geçerim fiyatıda uygun 1300 1400 arası
kanka yanlış oldu hahaha144 pASdçfssfADASD hiç gülesim yoktu allahta seni güldürsün
Olur öyle şeyler insanız yanikanka yanlış oldu hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?