Yeni numaram olduğumdan dolayı gmail şifre sıfırlamaya sıfırlama kodu gelmiyor [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum bir problemim var allah rızası için tönetici yada diğer arkadaşlar yardımcı olsun ben numaramın son 4 rakamını değiştirdim telefonu sıfırladım format için gmail şifremi hatırlamıyorum yeni numaram oldugu için dogrulama kodu da gelmiyor giriş yapamıyorum bütün evraklarım anılarım o gmail de gamail yönetimine 1 haftadır yazıyorum ama geri dönüş yapmadılar yardımcı olabilecek varsa lütfen yazsssın boş yazanları report edeceğim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu ben de yaşadım kullandığın operatörü arayarak eski numaramı geri almak istiyorum diyerek eski numaran ile tekrardan gmailine erişim sağlayabilirsin numara değişim ücreti 26tl (turkcell)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun aynı sorunu ben de yaşadım kullandığın operatörü arayarak eski numaramı geri almak istiyorum diyerek eski numaran ile tekrardan gmailine erişim sağlayabilirsin numara değişim ücreti 26tl (turkcell)
tabi bu numara değiştirdiysen geçerli yeni hat açtıysan geçmiş olsun
Geçmişlerle vakit kaybedersen sen kaybedersin :)

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Öyle beklemeyle falan sorununu çözmen zor benim de başıma gelmişti mecburen eski numaranı geri alman lazım diğer türlü geçmiş olsun kardeşim.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kurtarma yolu ile mail atabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...