Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
:resim:

photoo.jpg

:yazı:

Geçtiğimiz günlerde OPPO Reno serisinin "Reno 2" modelinin haberini yapmıştık. Bu kez ise OPPO, Reno serisine bir model daha ekliyor. "OPPO Reno A" ismi ile gelecek olan yeni telefon, 2340 x 1080 piksel bir ekrana sahip. Ayrıyeten işlemci olarak Snapdragon 710 kullanacak olan Reno A, 6GB RAM ve 64GB ile 128GB dahili depolamaya sahip olacak şekilde iki model olarak sunulacak. Ön tarafında 25MP F2.4 bir kameraya sahip olan OPPO Reno A, arka tarafında ise 16MP F1.8 + 2MP kamera bulunduruyor. 3.600 mAh bir bataryaya sahip olacak olan Reno A, orta segment telefonlar arasında iyi bir yere sahip olacak gibi duruyor.​

Göklerde Ülküm Ne Mutlu TÜRKÜM
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
@Hazyn reis bizim için paylaşıyorsun hakkını helal etde yanına fiyatlarını da yazarmısın veya tahmini fiyat benim gibi telefondan anlamayanlar için çok iyi olacakdır :) teşekkürler

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
snapdragon 710 işlemci pahalı fiyat bence değmez.
en iyi ucuz ve en iyi performans xiaomi'de

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
@Hazyn reis bizim için paylaşıyorsun hakkını helal etde yanına fiyatlarını da yazarmısın veya tahmini fiyat benim gibi telefondan anlamayanlar için çok iyi olacakdır :) teşekkürler
Fiyat bilgisi hakkında sızıntılar yada büyük tahminler ortaya çıktığında onları da paylaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...