Yeni ormancının adı belli oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Riot Eylül'de yayınladığı şampiyon yol haritasında yeni destek ve yeni mid karakteri,birde yeni ormancıya yer vermişti.Destek ve Mid geldiler geriye ormancı kaldı.
Ormancı için yapılan tanımda:

Çarpık Saplantı (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)

Aşk için ne yaparsınız?

Dünyanın sonuna gider miydiniz?

Her şeyinizden vazgeçer miydiniz?

Yaşam ve ölümün kıyısında gezer miydiniz?

Eğer her şeyi yapmayı göze alabiliyorsanız kendinizi önümüzdeki yılın başlarında kalpleri büküp akılları ele geçirecek yeni ve romantik biçici ormancımıza kaptırabilirsiniz.

tanımını yapmıştı ardından Mahvolmuş Kral teaseri çıktı.Ve ormancı hikayeden gelecek dedi Riot Games.

Yeni ormancının yüzüğündeki işaret sembol neyse artık Mahvolmuş Kral teaserinde vardı.

Ardından Shan Hai,Crystal Rose,Ruined,Bees,Lunar Beasts kostümleri sızdırıldı.

(Geçen gün Shan Hai Jhin,Nautilus,Cho'Gath,Neeko çıktı) Shan Hai kostümlerinde Viego adında bir şampiyon vardı.

(Ruined Karma Draven Shyvana da çıktı)

Dün pbeye gelen Karma ve Draven'in kostüm hikayelerine bakıldığında Viego adı geçiyor.(Karakterin kostümü varsa hikayede yan karakter olamaz)

karma.png

Karma'nın hikayesi bu.Viego adının Ruined kostümlerinde geçmesi Mahvolmuş Kral'ın adının Viego olduğunu kesinleştiriyor.
Shan Hai ve Ruined kostümleri harici sızan kostümler:
u1bwu3xnfj761-1.png

Viego'nun animasyonları sızdırıldı Bugün 18.00'da animasyon çıkacak.Viegoyu görücez.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ne zaman gelicek peki ?
8 Ocak saat 18.00'da canlı yayın olacak diye biliyorum yeni sezon için.Bence yeni sezon için yapılacak canlı yayında yeni sezon animasyonu ve Viego tanıtımını görücez.Belki ikisi tek animasyondadır.Dediğim gibi olursa 2 3 hafta sürecektir gelmesi.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yeni sezonda acaba 2020 gibi sürekli yeni karakterler çıkartıcaklarmı bilgin varmı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yeni sezonda acaba 2020 gibi sürekli yeni karakterler çıkartıcaklarmı bilgin varmı
Evet resmi açıklama var,2020'den itibaren her yıl 6 şampiyon çıkaracaklarını söylediler.
Geçen sene bu yüzden çok şampiyon çıktı.Şampiyon ekibi artık buna göre şampiyon çıkaracak.
Geçen sene top lane Sett
Jungle Lillia
Mid Seraphine ve Yone
Adc Samira
Support Rell çıktı
Midde iki türlü oyuncu var biliyorsun büyücü ve ad sevenler onlara hitaben çıkarıyorlar 2 hero mid için.

2021 için planlanan ise şu:

Yeni romantik biçici ormancı

Mundo rework dahası da vardır yüksek ihtimal ama önce Mundo Reworkün gelmesi gerekiyor.
Mundo rework gelince yeni yol haritası paylaşırlar bir sonraki mid adc top sup herolarını öğrenirizz.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
skaner da rework yemesi gündemdeydi sanırım
Ben Udyr olduğunu düşünüyorum.Riot Mundoyu reworkluyoruz,2019'da size sormuştuk volibear ve fiddlesticks demiştiniz yine aynı şeyi yapacaktık site kaldırmadı dedi.Şuan Mundo rework ve bilmediğimiz bir rew üstünde çalışıyorlar Udyr bence.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben Udyr olduğunu düşünüyorum.Riot Mundoyu reworkluyoruz,2019'da size sormuştuk volibear ve fiddlesticks demiştiniz yine aynı şeyi yapacaktık site kaldırmadı dedi.Şuan Mundo rework ve bilmediğimiz bir rew üstünde çalışıyorlar Udyr bence.
udyr şuan kullanışlı ama skaner biraz eski gibi bence skaner gelicek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
yeni çıkan itemler bana eskiden daha kötü gibi geliyor eski hali daha güzeldi bence

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ne zaman çikcağini bilen varmi tarih

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Criança, postagem: 3486955, membro: 1198528"]
Sei que haverá transmissão ao vivo em 8 de janeiro às 18h para a nova temporada. Acho que veremos a animação da nova temporada e a promoção Viego na transmissão ao vivo para a nova temporada. Talvez ambos estejam em uma única animação. Como eu disse, levará de 2 a 3 semanas para chegar.
[/ QUOTE]
não existe, pelo modo que o jogo se leva!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...