8 Ocak saat 18.00'da canlı yayın olacak diye biliyorum yeni sezon için.Bence yeni sezon için yapılacak canlı yayında yeni sezon animasyonu ve Viego tanıtımını görücez.Belki ikisi tek animasyondadır.Dediğim gibi olursa 2 3 hafta sürecektir gelmesi.ne zaman gelicek peki ?
Evet resmi açıklama var,2020'den itibaren her yıl 6 şampiyon çıkaracaklarını söylediler.yeni sezonda acaba 2020 gibi sürekli yeni karakterler çıkartıcaklarmı bilgin varmı
Ben Udyr olduğunu düşünüyorum.Riot Mundoyu reworkluyoruz,2019'da size sormuştuk volibear ve fiddlesticks demiştiniz yine aynı şeyi yapacaktık site kaldırmadı dedi.Şuan Mundo rework ve bilmediğimiz bir rew üstünde çalışıyorlar Udyr bence.skaner da rework yemesi gündemdeydi sanırım
udyr şuan kullanışlı ama skaner biraz eski gibi bence skaner gelicekBen Udyr olduğunu düşünüyorum.Riot Mundoyu reworkluyoruz,2019'da size sormuştuk volibear ve fiddlesticks demiştiniz yine aynı şeyi yapacaktık site kaldırmadı dedi.Şuan Mundo rework ve bilmediğimiz bir rew üstünde çalışıyorlar Udyr bence.
tam tarih daha açıklanmazne zaman çikcağini bilen varmi tarih
sc sız hıc cekılmıyor ranked yada normalbence lol gün geçtikçe daha da kanserleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?