- Moderatör
-
Bu devirde böylesine güzel oyunları hangimisin bilgisayarı kaldırıyor acabaBen videolarını izledim oyun güzel(ama bilgisayar kaldırmaz)
GTA 5 bile oynayamadım benBu devirde böylesine güzel oyunları hangimisin bilgisayarı kaldırıyor acaba
Bende 2 yıldır gta 5 oynuyorumda her 10 saniyede ekran takılıyor uzun suredirde oynamıyorum kaldırmıyorBen videolarını izledim oyun güzel(ama bilgisayar kaldırmaz)
Yenisini alsan yenisi çıkıyor anlamadım zatenBende 2 yıldır gta 5 oynuyorumda her 10 saniyede ekran takılıyor uzun suredirde oynamıyorum kaldırmıyor(
Bende internet cafe gidersem oynuyorumGTA 5 bile oynayamadım ben
Bir ara CS:GO oynadım FPS filen tırttBende internet cafe gidersem oynuyorumdiğer türlü csgo
Bendede kasa vardı berbattı sonra elimde bedavadan dizüstü geldi tek sıkıntısı işlemci hızı düşük diğer türlü 8 GB Ram ve 4 GB Ekran Kartı varBir ara CS:GO oynadım FPS filen tırttbenim bilgisayar en güzel NFS 2 Underground Açar
8 mi yarısını verseneBendede kasa vardı berbattı sonra elimde bedavadan dizüstü geldi tek sıkıntısı işlemci hızı düşük diğer türlü 8 GB Ram ve 4 GB Ekran Kartı var
Diyorumya bende kasa vardı dizüstü bedavadan elime geldi8 mi yarısını versenebenimkinin 4 katı
Bedava nasıl geliyor lan bize niye gelmiyorDiyorumya bende kasa vardı dizüstü bedavadan elime geldi
Baba bilgisayarcı oluncaBedava nasıl geliyor lan bize niye gelmiyor
Hahaha olaya bak yaBaba bilgisayarcı oluncaadam pcyi al yapabilirsen senin olsun demiş yapamıcanı sanmış bende aldım
Olaylar olaylarHahaha olaya bak ya
Hayin evlatOlaylar olaylarbirde sonradan adam geldi geri istedi bende vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?