- Konuyu başlatan
-
1 ve 5 i oynadım güzel oyun ama cod daha iyiBattlefield series .
ilk fırsatta deneyeceğimmax payne serisini soluksuz oynamış biriyim öneririm
bir arkadaşım ile zamanında hile ile baya bi oynadım ama sarmıyorgenshin impact
oynadım güzel oyunmount and blade
videosuna bakmıştım ama oynayasım gelmemiştiSerious Sam serisini deneyebilirsin.
2 ve 3 oynadım 4 epic bedava verdiğinde girdim ama sıkıcıydı her şeyi tekrar yapıyordunjust couse serilerini oynamadıysan tavsiye ederim
aynı şekil piyasadaki çoğu oyununu ve dlc'sini bitirdim özellikle valhalla süperdiAssassins Creed serisini ben çok beğeniyorum şahsen. Biraz klasik kalıyor ama bence çoğu günümüz oyunlarından daha etkileyici atmosfer olarak, oynanış ve konu olarak.
Dying Light co-op bir şekilde oynadık fakat Dying Light 2 alacak kadar zengin değilizDying Light 2 kesinlikle öneririm
Far Cry Primal oynadım sevdiğim bir oyun teşekkürlerFar Cry Primal oynamadıysan öneririm beni çok sarıyor
mecburen o zaman ***** çıkmasını bekleyeceksin üzücü bir durum1 ve 5 i oynadım güzel oyun ama cod daha iyi
Post automatically merged:
ilk fırsatta deneyeceğim
bir arkadaşım ile zamanında hile ile baya bi oynadım ama sarmıyor
oynadım güzel oyun
videosuna bakmıştım ama oynayasım gelmemişti
2 ve 3 oynadım 4 epic bedava verdiğinde girdim ama sıkıcıydı her şeyi tekrar yapıyordun
aynı şekil piyasadaki çoğu oyununu ve dlc'sini bitirdim özellikle valhalla süperdi
Dying Light co-op bir şekilde oynadık fakat Dying Light 2 alacak kadar zengin değiliz
1 tane oyunu olması lazımdı indirip deneyeceğimTomb Raider serisine bakabilirsin hikayesi çok sürükleyici ve oynanışı da farklı bir hava katıyor, öneririm.
Far Cry Primal güzel ama diğerleri o kadar sarmıyoronline aramıyorsan farcry serisi iyidir
skyrim deneyeceğim teşekkürlermecburen o zaman ***** çıkmasını bekleyeceksin üzücü bir durumonun yerine alternatif olarak Skyrim önereyim eskide olsa hala hikayesi sarıyor modlayıp grafikleri ve oynanışı daha da üst seviyeye taşıyabilirsin FPS/TPS ama genelde FPS oynuyorsun sana kalmış
5 pre girersen sıkıntı yok tek girersen ki sabah girdim çok kolay bir şekilde oyundan soğuyorsun1. Valorant sadece
ac serisini oynayabilirsin valhalla çok geniş ve de oldukça büyük bir yapım mekanikleri de güzel tavsiye ederimGenel olarak fps bazlı oyunlar oynuyorum ama diğer tür oyunlarında severek oynarım klasik oyunlar dışında bildiğiniz güzel oyun önerir misiniz?
Max Payne serisi eski bir seri ben o yıllarda oynamıştım fakat bence hala herkesin bi oynaması gereken bir seri1 ve 5 i oynadım güzel oyun ama cod daha iyi
ilk fırsatta deneyeceğim
bir arkadaşım ile zamanında hile ile baya bi oynadım ama sarmıyor
oynadım güzel oyun
videosuna bakmıştım ama oynayasım gelmemişti
2 ve 3 oynadım 4 epic bedava verdiğinde girdim ama sıkıcıydı her şeyi tekrar yapıyordun
aynı şekil piyasadaki çoğu oyununu ve dlc'sini bitirdim özellikle valhalla süperdi
Dying Light co-op bir şekilde oynadık fakat Dying Light 2 alacak kadar zengin değiliz
Far Cry Primal oynadım sevdiğim bir oyun teşekkürler
remake versiyonları duyuruldu max payne candırmax payne serisini soluksuz oynamış biriyim öneririm
Gördüm onu bende bekliyorum valla hayırlısıremake versiyonları duyuruldu max payne candır
Biraz eski ama yeni çıkmış sürümleri de var.videosuna bakmıştım ama oynayasım gelmemişt
Bazı RPG, Strateji, Aksiyon oyunları tavsiye ederim. Final Fantasy, Rune Factory, Darkest Dungeon, The Last of Us vs...Genel olarak fps bazlı oyunlar oynuyorum ama diğer tür oyunlarında severek oynarım klasik oyunlar dışında bildiğiniz güzel oyun önerir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?