23 Ağu 2019 #1 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Yenı pc topladım fan donuyor duruyor sorunu anlaymadık ramı fılan temızledik anakartı temızledık yardımm
Yenı pc topladım fan donuyor duruyor sorunu anlaymadık ramı fılan temızledik anakartı temızledık yardımm
23 Ağu 2019 #2 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Kardeş fanlar çalışıp durması çok büyük olasılıkla anakarttan kaynaklı. Parçalarını iyice araştırdınmı uyumsuz parça yoktur umarım Oyla 0 Olumsuz oyla
Kardeş fanlar çalışıp durması çok büyük olasılıkla anakarttan kaynaklı. Parçalarını iyice araştırdınmı uyumsuz parça yoktur umarım
23 Ağu 2019 Konuyu başlatan #3 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI loFt' Alıntı: Kardeş fanlar çalışıp durması çok büyük olasılıkla anakarttan kaynaklı. Parçalarını iyice araştırdınmı uyumsuz parça yoktur umarım Genişletmek için tıklayın ... Anakartl bılgısayarcıdan aldım test edını soyledı ben ıslemcı bozuk dıye dusnuyprum Oyla 0 Olumsuz oyla
loFt' Alıntı: Kardeş fanlar çalışıp durması çok büyük olasılıkla anakarttan kaynaklı. Parçalarını iyice araştırdınmı uyumsuz parça yoktur umarım Genişletmek için tıklayın ... Anakartl bılgısayarcıdan aldım test edını soyledı ben ıslemcı bozuk dıye dusnuyprum
23 Ağu 2019 #4 TheFoxN T Efsane Üye Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 3,355 Çözümler 4 Tepki puanı 1,898 Ödüller 8 7 HİZMET YILI Erengg' Alıntı: Anakartl bılgısayarcıdan aldım test edını soyledı ben ıslemcı bozuk dıye dusnuyprum Genişletmek için tıklayın ... Bence anakart arızalı ayrıca işlemcin uyumlumu Oyla 0 Olumsuz oyla
Erengg' Alıntı: Anakartl bılgısayarcıdan aldım test edını soyledı ben ıslemcı bozuk dıye dusnuyprum Genişletmek için tıklayın ... Bence anakart arızalı ayrıca işlemcin uyumlumu
23 Ağu 2019 #5 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI ekrana görüntü geliyomu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
23 Ağu 2019 #6 #Bleedat B Süper Üye Katılım 6 Eki 2018 Mesajlar 620 Tepki puanı 232 Ödüller 8 7 HİZMET YILI %70 Anakartta sorun olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla
24 Ağu 2019 #7 KirmiziAnka K Onaylı Üye Katılım 5 Nis 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 Tepki puanı 4 Yaş 25 7 HİZMET YILI Anakart ile ekran kartı uyumsuz olmuş olabilir, civatalarda gevşeme ya da eksik takılmış olabilir. ya da ters takılmıştır. ya da kablolarda sıkıntı vardır. bi arkadaşım vardı bilgisayarcıya götürmedi bilgisayarını anakart yandı. En iyisi götür derim Oyla 0 Olumsuz oyla
Anakart ile ekran kartı uyumsuz olmuş olabilir, civatalarda gevşeme ya da eksik takılmış olabilir. ya da ters takılmıştır. ya da kablolarda sıkıntı vardır. bi arkadaşım vardı bilgisayarcıya götürmedi bilgisayarını anakart yandı. En iyisi götür derim
25 Ağu 2019 #8 Shitric Cehalet Mutluluktur Süper Üye Katılım 5 Mar 2016 Mesajlar 1,345 Çözümler 1 Tepki puanı 359 Ödüller 10 10 HİZMET YILI anakart arızalı diye ağlayacağınıza önce anakart ile fan arasındaki güç kablolarını kontrol etmeyi önerseydiniz keşke Oyla 0 Olumsuz oyla
anakart arızalı diye ağlayacağınıza önce anakart ile fan arasındaki güç kablolarını kontrol etmeyi önerseydiniz keşke
25 Ağu 2019 Konuyu başlatan #9 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI mrkeyfiizade' Alıntı: ekrana görüntü geliyomu ? Genişletmek için tıklayın ... Gelmiyor fan donuyo duruypr Oyla 0 Olumsuz oyla
mrkeyfiizade' Alıntı: ekrana görüntü geliyomu ? Genişletmek için tıklayın ... Gelmiyor fan donuyo duruypr
25 Ağu 2019 #10 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Erengg' Alıntı: Gelmiyor fan donuyo duruypr Genişletmek için tıklayın ... ram sorunu çünkü benim laptoptada oldu fan donuyor hızlı ama ekrana goruntu gelmıyor rama baktır Oyla 0 Olumsuz oyla
Erengg' Alıntı: Gelmiyor fan donuyo duruypr Genişletmek için tıklayın ... ram sorunu çünkü benim laptoptada oldu fan donuyor hızlı ama ekrana goruntu gelmıyor rama baktır
25 Ağu 2019 Konuyu başlatan #11 liteBoss Seçkin Üye Katılım 15 Ağu 2018 Mesajlar 377 Tepki puanı 35 Ödüller 6 7 HİZMET YILI mrkeyfiizade' Alıntı: ram sorunu çünkü benim laptoptada oldu fan donuyor hızlı ama ekrana goruntu gelmıyor rama baktır Genişletmek için tıklayın ... 3 tane ram denedim ayrıyeten sılgıylede sildim durum ayni anakartı aldiğim yere gidicem Oyla 0 Olumsuz oyla
mrkeyfiizade' Alıntı: ram sorunu çünkü benim laptoptada oldu fan donuyor hızlı ama ekrana goruntu gelmıyor rama baktır Genişletmek için tıklayın ... 3 tane ram denedim ayrıyeten sılgıylede sildim durum ayni anakartı aldiğim yere gidicem
25 Ağu 2019 #12 mrkeyfiizade Süper Üye Katılım 17 Mar 2019 Mesajlar 644 Çözümler 2 Tepki puanı 301 Ödüller 7 7 HİZMET YILI ozaman ya anakartta sorun yada ekran kartı Oyla 0 Olumsuz oyla