Onaylı Üye
arkadaşlar yeni pc aldılar bana fakat i3 ve 4gb rami var sizce iyimi kötümü ?(letgodan aldım ondan pek bilgim yok)
Son düzenleme:
fiyatını bilmiyorum ama toshiba satellite adıFiyatı ne kadar birde işlemcinin ekrankartının modelini yaz ona göre söyleyelim
yani genellikle minecraft,roblox gibi oyunlar oynuyorumSon cikan oyunlari pek oynayamasanda idare eder bir sureligine
sadece i3 ve 4gb ram mi yoksa ana kart ekran kartıda varmı ona göre bir şey söyliyebilirim ve 2+2 mi yoksa sadece 4 mü mhzleri kaçarkadaşlar yeni pc aldılar bana fakat i3 ve 4gb rami var sizce iyimi kötümü ?(letgodan aldım ondan pek bilgim yok)
O zaman isini gorur knkyani genellikle minecraft,roblox gibi oyunlar oynuyorum
hiç bir bilgim yoksadece i3 ve 4gb ram mi yoksa ana kart ekran kartıda varmı ona göre bir şey söyliyebilirim ve 2+2 mi yoksa sadece 4 mü mhzleri kaç
Dostum en azından işlemcinin modelini ekran kartı modelini yaz. Ona göre yardımcı olur insanlar. Ama minecraft vb. oyunlarda sıkıntı olmaz oynatır rahatça.fiyatını bilmiyorum ama toshiba satellite adı
tam modelini verirmisin i3 4200u gibi vs vs ekran kartına bakmak içinde arama kısmına dxdiagg yazıp ekran bölümünden bakarkadaşlar yeni pc aldılar bana fakat i3 ve 4gb rami var sizce iyimi kötümü ?(letgodan aldım ondan pek bilgim yok)
nereye yazabilirim onutam modelini verirmisin i3 4200u gibi vs vs ekran kartına bakmak içinde arama kısmına dxdiagg yazıp ekran bölümünden bak
i3 ise bir işine yaramaz maalesefarkadaşlar yeni pc aldılar bana fakat i3 ve 4gb rami var sizce iyimi kötümü ?(letgodan aldım ondan pek bilgim yok)
peki sağol ama i5 alır takarsam olurmu ?i3 ise bir işine yaramaz maalesef