- Yasaklandı
Banlı Üye
asusanakart markası nedir hocam
asusanakart markası nedir hocam
afuwin ile asus anakartlarda ban kaldırabiliyorsun
volume id ve mac adresine atıyordurÖnemli olan bu banı yememek, net olarak hangi parçaya ban atıyor onun bulunması lazım.Onun ilk başta gizlenerek fake adrese ban atılmasını sağlamak lazım.
Volume id nasıl değiştiriliyor, hdd adres mi oluyor mu? Önerdiğin bir program var mı bunun için? Sıkıntı olur diye kaç gündür hilesiz oynuyorum, çok sıkıcı oluyorvolume id ve mac adresine atıyordur
https://memoryhackers.org/konular/asus-anakartlar-hwid-ban-kaldirma.222727/ burada nasıl kalkacağı yazıyorVolume id nasıl değiştiriliyor, hdd adres mi oluyor mu? Önerdiğin bir program var mı bunun için? Sıkıntı olur diye kaç gündür hilesiz oynuyorum, çok sıkıcı oluyor![]()
Banı yememek derken, fake adreslerde iken hileden ban yemek gerek. Originale attırırsak sürekli uğraşmak gerekir her formatta falanbilmiyorum artık banı yememek zor gibi
otomatik sistem olması lazım her ban yediğinde değişmesi lazımBanı yememek derken, fake adreslerde iken hileden ban yemek gerek. Originale attırırsak sürekli uğraşmak gerekir her formatta falan
Cihaz banı yedimvarmı böyle birşey şuan cihaz banı yiyen oldumu hiç
nasıl oluyor peki twitter veya facebook tan yeni hesap açamıyormusunCihaz banı yedim
Konu açtım bakabilir misin?nasıl oluyor peki twitter veya facebook tan yeni hesap açamıyormusun