Griffin Premium
LMalesef ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü eski ramler çalışıyor.
Herşeyi denedin isen ramin temiz tirnaklarini falan oturtugun zaman calismasi gerekiyor bi slota 8 gb dan fazla ram takma desteklemez basima geldi 8 gb ise 4+4 yap 16 ise 8+8 yap kac gb kullancan bilmiyom ama ramin kalitesine baglihepsini denedim silgi ile de sildim bios pilinide çıkarıp taktım yarın iade edeceğim.
ayn iade et 2 ci el ola bilirhepsini denedim silgi ile de sildim bios pilinide çıkarıp taktım yarın iade edeceğim.
Az önce ekran kartım bozuldu zor açıldı pc ekran bir tuhaf ama laptop bakalım sakata geldik.
Rami tek mi takıyorsun yoksa başka ram ile birlikte mi?
tek taktığın zaman en soldaki slota mu takıyorsun?tek de takıyorum başka ramlede takıyorum yok görüntü
tek taktığın zaman en soldaki slota mu takıyorsun?
Başka bir bilgisayarda deneme şansın var mı? Çok soru soruyorum farkındayım ama sorun ramde mi yoksa pc de mi anlamak için2 slota da taktım yinede yok
Başka bir bilgisayarda deneme şansın var mı? Çok soru soruyorum farkındayım ama sorun ramde mi yoksa pc de mi anlamak için
Son olarak bios menuye girebiliyor musun? girebiliyorsan bakar mısın rami nasıl görüyor biosyo sorun yok sorunumu çözmeye çalışıyorsun başka bir bilgisayarda deneme şansım yok
Son olarak bios menuye girebiliyor musun? girebiliyorsan bakar mısın rami nasıl görüyor bios
@of nope king o zaman çare yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?