☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Diğer slota da taktım. Ram tek olduğundan 2. bir ram takmıyorum şuan ayrıca bilgisayar açılmıyor ki nasıl işletim sistemi atacağım?kardeş bende de aynı sorun olmuştu 2 ram kullanıyorum ben 2. ram ile yerini değiş var ise
Post automatically merged:
yada yeniden işletim sistemi at
1-3 takmaktan kastınız nedir? anlayamadım.Sanırsam RAM leri 1-3 ve ya 2-4 olarak çift takman gerekiyor. Yoksa ramler doğru çalışmıyor. Ben de RAM alacağım ancak 1-2-3-4 olarak çift yapılıyor mu tam emin değilim o yüzden almakta da kararsızım. Ama ram tekliyse sorunun çift olmamasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Slotlara 1-3 olarak takmayı deneyebilirsin.
Maalesef yeni ram takılıyken biosa giremiyorum eskisiyle girip ayar çektim fakat bir işe yaramadıgirebilirsen biosa girip undervolt yapmayı dene veya 10-15 saniye dediğin için diyorum biosa girip ram ayarlarını yenisi takılı iken yapmayı dene. olmazsa iade edebilrisen et.
Anakarttaki ram slotlarının 1.si ve 3.süne takmalısınız ramleri ancak anladığım kadarıyla tek raminiz varmış o yüzden sorunun tek RAM olduğundan ortaya çıktığını düşünüyorum.1-3 takmaktan kastınız nedir? anlayamadım.
anladım kardeşim ram i farklı bir bilgisayarcı da dene büyük ihtimalle ram de sıkıntı var yada slotlarda sorun olabilir kardeşim bir bilgisayarcıya uğrarsan iyi olurDiğer slota da taktım. Ram tek olduğundan 2. bir ram takmıyorum şuan ayrıca bilgisayar açılmıyor ki nasıl işletim sistemi atacağım?
Şimdi bu yöntemi deneyeceğim, teşekkürler.Bios güncellemeni yaptın mı? Ekran kartı aldığımda bios güncellemesi yapmadan kullanamamıştım.
Gigabyte GA-G41M Combo rev 2.0hocam selamlar, anakartının modelini ve aldığın ramlerin modelini paylaşır mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?