Yeni Script Champion Tier List Varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bugün akşama doğru wsreborn kapsamlı bir tierlist paylaşacağım lütfen beklemede kalın yemedim içmedim uyumadım denedim neredeyse hepsini :kekw: az kaldı birkaç saat sonra paylaşacağım veya akşama da bitebilir ne zaman biterse

Üye
3 HİZMET YILI
Evet yeni script tüm memory hackers ailesini hype'landırdı.Umarım sorunsuz bir şekilde scripti kullanmaya devam ederiz.Şampiyonları deneyip test edenler Tier listleri veya hangi hero nerde iyi yazarsa biz bir tierlist ayarlıyalım.
kanka s tier e kesinlikle kog mav gelmeli

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bugün akşama doğru wsreborn kapsamlı bir tierlist paylaşacağım lütfen beklemede kalın yemedim içmedim uyumadım denedim neredeyse hepsini :kekw: az kaldı birkaç saat sonra paylaşacağım veya akşama da bitebilir ne zaman biterse
ne zaman gelcek kankam burdan da bilgi verir misin

Üye
3 HİZMET YILI
Evet yeni script tüm memory hackers ailesini hype'landırdı.Umarım sorunsuz bir şekilde scripti kullanmaya devam ederiz.Şampiyonları deneyip test edenler Tier listleri veya hangi hero nerde iyi yazarsa biz bir tierlist ayarlıyalım.
tierlist olarak bilemem ama kogmaw ve xerat ençok oynanalar diye biliyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
vayne tw en iyisi bence net s+

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Deneyimlediğim kadarıyla , botta Cait ( Yetenek kiti açısından ) en iyi şampiyondu. Fakat ad carryler ve xerath gibi ap şampiyonların hareket ve dodgeları inanılmaz belli ediyor sc olduğunu.

Benim için en iyi tercih Blitzcrank , Nati gibi dikkat çekmeyecek ve hareket bakımından dodge mekanikleri çok yüksek olmayan herolar.

Genel skill tutturma rate : & 67 - 70 arası olarak değişiyor hep , bu yönden baya iyi oluyor , sc olarak yakalanmıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...