Seçkin Üye
ben ayarlarını falan yapamadm yardım edecek varmı eskıden f7 yapınca menu gıdıyordu bunda gıtmıyor
gerçekten özellik müthiş ona göre lane itip durdurabilmek daha da müthiş xdAdeta mükemmel yapmış LeftSpace abim, hele karşı jungun neyi kesitiğini ve nerde olduğunu bildiriyor ya o özellik kız olsa düşmüştüm o derece.
lpreborn patladı agam çalışmıyor artık güncellemede almıyor (konu altındaki spoilerda desteklenen karakterler var) lpreborndan pek bir farkı yok aslında bence dahada iyi gibi daha az sorunu varYeni gelen WSReborn ile oynuyanlar ne düşünüyorsunuz LBReborna göre ne artısı var scripte ve yeni şampiyonların kombo yapıyormu scripte
lpreborndan 5 kat iiYeni gelen WSReborn ile oynuyanlar ne düşünüyorsunuz LBReborna göre ne artısı var scripte ve yeni şampiyonların kombo yapıyormu scripte
ban yeme riski var mıYeni gelen WSReborn ile oynuyanlar ne düşünüyorsunuz LBReborna göre ne artısı var scripte ve yeni şampiyonların kombo yapıyormu scripte
Banlanma durumu falan nasıl hocam?çıktığı günden beri oynuyorum lpreborn'a göre evadesi olsun orbu olsun şampiyonlara gelen yeni taze logicler olsun şampiyonlarda ki o skill timingleri olsun daha güzel ve efsane gerçekten tavsiye ederim çok güzel bir script