Süper Üye
kullandığımız hilenin ismini veremem şuan burda reklema girer hile safe ve tamamen free ve gayet kaliteli bir hile, 1 haftada nasıl olmaya gelecek olursak; ben ve arkadaşım her oyun tryhard oynuyoruz 5 maçın 3 yada 2 si win eksi puan yemiyoruz gayet kasmasıda kolay oluyor zatenne yapıyorsunuz da 1 haftada bunu kesinlikle bir çobanoglu cıkar arkasından ban yani güvence verirmisin dadlim :S :!
tamam oyundan eklersin gireriz dostumduş peşindeysen duş peşimeeklerim oynarız
magıc bullet vb varmı hiledekullandığımız hilenin ismini veremem şuan burda reklema girer hile safe ve tamamen free ve gayet kaliteli bir hile, 1 haftada nasıl olmaya gelecek olursak; ben ve arkadaşım her oyun tryhard oynuyoruz 5 maçın 3 yada 2 si win eksi puan yemiyoruz gayet kasmasıda kolay oluyor zaten
Post automatically merged:
tamam oyundan eklersin gireriz dostum
magic bullet yok hilede o hileler paralıda olsa incelenip banlanıyor o yüzden kullanma gereği duymuyoruz.magıc bullet vb varmı hilede
squad'da takımın yoksa kasman imkansız emulatörde kandırmayalım birbirimizi dostum8. Sezonda 2. Haftada Fatih olup saldım %75 bilek
Yanlış yanıtmagic bullet yok hilede o hileler paralıda olsa incelenip banlanıyor o yüzden kullanma gereği duymuyoruz.
squad'da takımın yoksa kasman imkansız emulatörde kandırmayalım birbirimizi dostum
Benim hakkımda eleştiri yaparken beni tanı bence sonra doğru eleştiriyi yaparsın kardeşimmagic bullet yok hilede o hileler paralıda olsa incelenip banlanıyor o yüzden kullanma gereği duymuyoruz.
squad'da takımın yoksa kasman imkansız emulatörde kandırmayalım birbirimizi dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?