Yeni Sistem Aldım Fakat Bir Sorun Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Oyun oynarken bilgisayarın ekran aniden gidiyor. Bir-iki dakika sonra kendini yeniden başlatıyor ve mavi ekran verip hata bilgileri toplanıyor mesajı veriyor. Birkaç kere %100 olup kendini yeniden başlatıyor. Bu sefer de Farklı bir mesaj veriyor ve iki seçenek çıkıyor. Gelişmiş Seçenekleri Göster - Kişisel bilgisayarımı yeniden başlat.
Her iki seçenek te çözüm getirmedi. Yardımınıza ihtiyacım var.

(Bilgisayarı uzun uğraşlar sonucu yeniden açıyorum fakat tekrar tekrar aynı problemi yaşıyorum.)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dostum eğer mavi ekran alıyorsan microsoftun ana sayfasında hata kodlarının yazıldığı yer var. Oraya kodunu yaz sebebi çıkcaktır ona göre çözüm yolu bul.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dostum eğer mavi ekran alıyorsan microsoftun ana sayfasında hata kodlarının yazıldığı yer var. Oraya kodunu yaz sebebi çıkcaktır ona göre çözüm yolu bul.
Kod değil aga hata mesajı. Bir kod yok yani
Post automatically merged:

bence bilgisayara bi format atmak lazım
Abi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım bu nasıl bir düz mantık, iyi bir fikriniz yoksa nolur yorum yapmayın.

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
aynısı bendede olmuştu windows çökmüş format at

Üye
5 HİZMET YILI
format atabilir veya güncelleştirme yaptıysan eski haline almayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Abi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım bu nasıl bir düz mantık, iyi bir fikriniz yoksa nolur yorum yapmayın.
bi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım demişsinde bu senin düz mantığın ve hatan belliki birkaç şey yanlış yapılmış ve bozulmuş format atman en doğru karar olacaktır eğer ben uğraşırım diyorsan da gelen hatayı yazman ve o şekilde yardım araman olacaktır (ama mavi ekran hataları genelde windows çökmesi sonucu oluşur)

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hazır sistem olduğu için adamlar donanımsal bir hata yapmış olması çok muhtemel değil windows kurulurken bir sorun olmuş olabilir formatsız halledilebiliyorsa formatsız hallet çünkü format ssdye/hddye zarar veriyor gerekirse format at düzelir düzelmezse hata donanımsaldır teknik desteğe başvur.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Format atmak istemiyorum zaten yeni bilgisayar. Mavi ekran dediğim o sizin sandığınız klasik piksel piksel yazıları an ekran değil. Windows düzgün başlatılmadı diye bir hata mesajı..

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
format atmak çözüm olmayabilir kodu araştır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Güncellemeleri kontrol et , illaki vardır bir karın ağrısı . Herşeyi yaptığından eminsen ve hala düzelmiyor ise bilgisayarı aldığın yere ,yada donanımlı bir bilgisayar tamircisine götürmende fayda var .

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İstemci Sistemin Silinmiş Olabilir Bilgisiyarcıya Git Format Attır Düzelir Bendede Olmuştu Mavi Veriyo Gidiyodu

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
SSD'niz var ise SSD'ye kurup deneyebilir misiniz sistemi ? Genelde bu sorunlar ya harddiskten ya da ramden kaynaklanır imkanınız var ise deneyin.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Post automatically merged:

some time i have same problem please check and update window delete your temp restart it may be its solve for you

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...