Kod değil aga hata mesajı. Bir kod yok yaniDostum eğer mavi ekran alıyorsan microsoftun ana sayfasında hata kodlarının yazıldığı yer var. Oraya kodunu yaz sebebi çıkcaktır ona göre çözüm yolu bul.
Abi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım bu nasıl bir düz mantık, iyi bir fikriniz yoksa nolur yorum yapmayın.bence bilgisayara bi format atmak lazım
bi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım demişsinde bu senin düz mantığın ve hatan belliki birkaç şey yanlış yapılmış ve bozulmuş format atman en doğru karar olacaktır eğer ben uğraşırım diyorsan da gelen hatayı yazman ve o şekilde yardım araman olacaktır (ama mavi ekran hataları genelde windows çökmesi sonucu oluşur)Kod değil aga hata mesajı. Bir kod yok yani
Abi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım bu nasıl bir düz mantık, iyi bir fikriniz yoksa nolur yorum yapmayın.
Kod Yok Diyor?format atmak çözüm olmayabilir kodu araştır
some time i have same problem please check and update window delete your temp restart it may be its solve for youKod değil aga hata mesajı. Bir kod yok yani
Post automatically merged:
Abi bilgisayar yeni zaten bilgisayara neden format atayım bu nasıl bir düz mantık, iyi bir fikriniz yoksa nolur yorum yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?