Cl değeri ne kadar düşükse o kadar iyi oluyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.ram ları cl 16 öneririm anakartıda kutup soğutuculu almanı tavsiye ederim, Ekran kartıda rx580
Şuan kullandığım sistem sorunsuz oynatıyormeraba arkadaşlar pubg mobile için nasıl bir sistem gerekiyor
yaa pubg mobilde sistem ne kadar ii olsa da gameloop bi şekilde kasmaya sebeb oluyor bana göre...Şuan kullandığım sistem sorunsuz oynatıyor
Sistem özelliklerim:
Xeon E5450 4 çekirdek 3ghz işlemci
Gtx 750 Ti
8gb DDR2 Ram
400w PSU
Kulaktan duyma değilde net bilgiler olursa video vs. iyi olur kardeşim.ryzen 7 değil de ryzen 5 kullan. performans ryzen 5 de daha ii diyorlar
rica ederim başkan... net bilgi vermek isterdim de benm pc çöp.. bir arkadas toplama yapıyordu orda söylemişti bende söylemek istedimKulaktan duyma değilde net bilgiler olursa video vs. iyi olur kardeşim.
Yinede teşekkür ederim ilgin için.
Evet, pek stabil değil kasma sorunu oluyor aradayaa pubg mobilde sistem ne kadar ii olsa da gameloop bi şekilde kasmaya sebeb oluyor bana göre...
benim pcEvet, pek stabil değil kasma sorunu oluyor arada
O anakart ve işlemciye o güç kaynağını alırsan, anakarttaki 8+4pin CPU güç girişini görünce bakar kalırsın.Benim seçtiğim ana parçalar aşağıda.Bunların arasından değiştirmem gereken var mıdır ?
Ekran kartı ve kasa önerilerinizi bekliyorum..
Düzgün bir sistem oluşturabilirsem gelecek ay almayı planlıyorum (max 8k)
meraba arkadaşlar pubg mobile için nasıl bir sistem gerekiyor
Anakart oluyor bu ama öneri için teşekkür ederim kardeşimekran kartı olarak
MSI Z370-A PRO
öneririm
Çok sağol dostum, oc ilk etapda düşünmüyorum ama ilerisi için gerekli güç girişine dikkat etmemiştimO anakart ve işlemciye o güç kaynağını alırsan, anakarttaki 8+4pin CPU güç girişini görünce bakar kalırsın.
Seçtiğin PSU sadece 4+4pin CPU girişine sahip. Sistemini çalıştırır ama işlemcin güçlü olduğundan ve OC yapmak istediğin zamanlar sıkıntı yaratacaktır.
8+4pin CPU güç girişli PSU araştırmanı öneriyorum. İleriye dönük sıkıntı yaşamaman için.
Örnek vermek gerekirse şu ikisine bakabilirsin...
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
CL 15 ram lar mhz olarak biraz daha iyi ama bulmak zor ve pahalı. Ama arada o kadar çok fazla fark yok.Cl değeri ne kadar düşükse o kadar iyi oluyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin.
Çok fazla anlamam onun için soruyorum kutup soğutuculu nasıl oluyor örneği varsa atabilir misiniz? Ekran kartı için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?