Yeni Sistem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm. Beyler 2 yıldır siteye üyeyim ros oyunu ile tanışmıştım ey gidi zaman hızlı geçiyor. Konumuza dönecek olursak Point Blank ve Lol oyuncusuyum pb oynunun güncel hilesi yok lolün ise var ama bu neden yapıldığını anlamadığım sistem yüzünden kullanamıyorum 2 yıldır üyeyim ve neden kullanamadığımı anlamadım ne yapmam gerekiyor her konunun altına yorum mu kasmam gerekiyor anlamadım biri aydınlatabilir mi ?

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Bazı hileleri kullanamamanızın nedeni gerekli ranka sahip olmamak. Forumda bulunan bazı hileler için rank kısıtlaması bulunmakta. Yani o hileleri bellirli ranka sahip kişiler ve üstü kullanabiliyor. Rankınızın yükselmesi içinde ilgili kategorilere gerekli, düzenli konulara açabilir veya forumda açılmış konuların altına konuyla alakalı ve gerekli yorumlar yapabilirsiniz. Bu sayede mesaj sayınız yükselecektir ve mesaj sayınız yükseldikçe de belirli seviyeye geldiğinde rankınız yükselecektir. Fakat gereksiz yorum, spam yorum yapmamaya dikkat ediniz. Bu tür yorumlar silinir, uyarı alırsınız. Devamı halinde ise de forumdan uzaklaştırılırsınız. Üyelikler ve ranklar hakkında daha çok bilgi sahibi olmak için bu konuyu okuyunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...