Yeni Telefon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Arkadaşlar;
Yeni bir telefon almak istiyorum oyun odaklı ve kamerası iyi olan fakat fiyat bakımından 4.000 i geçmeyecek
Özellikle daha önceden kullandığınız yada şuan kullanmaya devam ettiğiniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin kullandığı performansından emin olduğunuz cihaz önerebilirmisiniz

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
iphone gibi para tuzağı markaları tavsiye etmem açıkcası ben ilk çıktığı zamanlarda p20 lite almıştım 2600 liraya taksitle hala kullanıyorum memnunum tabi şuan daha iyileri vardır bence huawei takılman en iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
xiaomi redmi note 9 pro alabilirsin tam bir f/p ürünü. Ablam xiaomi redmi note 9 pro kullanıyor ben redmi note 8pro kullanıyorum. ikisi de güzel ama arada çok fiyat farkı yok note 9 pro alabilirsin gönül rahatlığıyla

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
xiaomi redmi note 9 pro alabilirsin tam bir f/p ürünü. Ablam xiaomi redmi note 9 pro kullanıyor ben redmi note 8pro kullanıyorum. ikisi de güzel ama arada çok fiyat farkı yok note 9 pro alabilirsin gönül rahatlığıyla
hak veriyorum benim de tavsiyem o yönde dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Friend I would suggest the xiaomi phone it is good and is hitting the front with Iphone and it is not that expensive, I don't know what your budget is but I would suggest this one, if your budget is not that high, there is the samsung A20 it is also good there you see which is more advantage for you if it is more advantage you buy the xiaomi you buy if it is more advantage buy the A20 you buy.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
redmi ve huawei taraflarına göz atmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kesinlikle Xiaomi ürünlerine bakmalısın ben de red mi note 7 pro kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Xiomi resmi note 9 bakabilirsin veya Huawei bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...