Onaylı Üye
sıvı sogutma kullanıyorum fanların kablolarını çoklayıcı ile cpu fana pompa kablosunuda aıo puma bagladım fanlar dönüyor ve 40 derece boştaykenİşlemci soğutucusu çalışıyor mu acaba cpu kırmızı demişsiniz. işlemci fazla ısındığı için kapanıyor olabilir.
yeni topladım nasıl bozulabilircpu termal macunu bozulmuş olması yüksek ihtimal ona bakıp dönüş yaparmıısn kanka
kanka kablolar vs herşey yerl yerindeyse tek ihtimal cpuda kalıyor takarken sürtünen ufak bir kısım bile etkler bakman lazım termalesıvı sogutma kullanıyorum fanların kablolarını çoklayıcı ile cpu fana pompa kablosunuda aıo puma bagladım fanlar dönüyor ve 40 derece boştayken
Post automatically merged:
yeni topladım nasıl bozulabilir
şuan bir sıkıntı yok gibi yukarıya görselde ekledim olmazsa ssd söküp tekrar deneyecegim teşekkürlerhdd veya ssd de bir sıkıntı olabilir reset atma sorunu bunlardada oluyor genellikle
bilgisayarı kullanabiliyorum bi 20dk oluyor sonra kendini yeniden başlatıyor oyle bir sorun olsa hiç açılmaması gerekmezmi işlemci sıcaklıgım boşta 32-34 arası degisiyorbüyük ihtimal işlemcide sorun var takarken pinleri kırmış olabilirsin bi bakarmısın
CX750F FULL MODÜLER 80+ BRONZ PSU KULLANIYORUM 750W BİR SIKINTI OLACAGANI DÜŞÜNMÜYORUM AMA ŞUAN OLMUYOR GİBİ EN SON 40 DAKİKA ÖNCE OLDU BİR DAHA OLMADI OLURSA BİR BİLGİSAYARCIYA GÖTÜRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ KABLOLARI TEKRAR ÇIKARIP TAKTIM EKSİK BİRŞEYDE GÖREMİYORM YUKARIDA SS ATTIM ZATEN BİLEMEDİMPsu da sıkıntı olabilir mi watt değeri dengesiz geldiği için olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?