Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. Günlük mesaj sınırı olmalı yeni üyeler için.Yeni üye olmuş kişilere bir hafta konu açamama yasagı. ve genel olarak günlük forma msj sınırı konulursa cok guzel olur spam konu spam msj asla atamazlar çünkü haklarını öldürmüş olurlar örnet günlük 20 msj
Aşrı derecede spam var bunun önlemini almak gerek
Bir günde 200 msj ayzmış adam %99 spam teşekkürler
Günlük msj sınırına bende dahilYeni üye olmuş kişilere bir hafta konu açamama yasagı. ve genel olarak günlük forma msj sınırı konulursa cok guzel olur spam konu spam msj asla atamazlar çünkü haklarını öldürmüş olurlar örnet günlük 20 msj
Zaten sırf yorum kasmak için yorum yazanlara. Mesajın amacı insanlara problemleri hakkında yardım etmek. Her konuya alakasız şeyler yazılıyor.dostum ama ozamanda adamlar 50 yorum kasamaz spam iyi değil doğru ama
Msj kasarkan alakasız yorum yapıyolar bi kardşimiz derdini anlatıyor diger yorumcu aa bende de var bulursanız haber edin diyor boyle saçmalık olmazdostum ama ozamanda adamlar 50 yorum kasamaz spam iyi değil doğru ama
Şu an senin yaptıgın gibikatılıyorum aynen
ahhahaha. Valla bişi yazmaya cekindim haŞu an senin yaptıgın gibi
Sitede kaç konu açılıyor günlük bana net bi rakam verseneBen 20 Mesaj a katılmıyorum neden diye sorucak olursan.Bazen 20 30 mesaj yada bir çok konuda dier arkadslara yardımcı olmak isteyenler cıkıyor.
Hepsi spam olamaz bence. %10 u spam olsun dierleri spam deildir die düşünüyorum.Sitede kaç konu açılıyor günlük bana net bi rakam versene
Doruda onu ayırmak biraz zor olabilir.Onu genelde yeni üye olup hile açmak isteyen yapıyo
Spam dediğin misal komuyla alakasız birşey galiba ama sizin verdiğiniz örnekte çok abartı bence günlük 20 nedir yazabilen yazmalı ama alakalı olacak şekilde benim fikrimce..Yeni üye olmuş kişilere bir hafta konu açamama yasagı. ve genel olarak günlük forma msj sınırı konulursa cok guzel olur spam konu spam msj asla atamazlar çünkü haklarını öldürmüş olurlar örnet günlük 20 msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?