Seçkin Üye
Kesinlike katılıyorum. Bende bi açtım foruma filim için acılan konulara bir kac yorum attım. Sonra oyun ekipmanları bolumüne yorum attım. Sonucta canım sıkılıyor. Onu sınırlandırmak mantıklı deil.Beni örnek alıp, incelemeye alalım;
2 Günlük üyeyim ve yaklaşık olarak 280 tane mesajım var neyse artık küsürata takılmayacağım. Benim attığım her mesaj yada çoğu mesaj spawn üzerine kurulu anlamsız boş beleş muhabbetler, ihtiyaç dışı konuşmalar ve buna paralel sadece mesaj sayısında artışa ve forumu kirletmeye yönelik bir kullanıcı olduğumu mu gösteriyor?
Peki ya tahminin dışında gerçekten her mesaja yardım etmeye çalışan ve günlük ortalama 13 saat bilgisayar başında geçiren ve açılan konulara fikirlerini aktarmaya ve yol göstermeye çalışan yazılım ile uğraşan, insanlara yardım etmeyi de çok seven hatta bazen de forum kirlenmesin diye kullanıcılarına özel mesajlar atarak sorunun detaylandırılmasını zorla isteyen bazen de yazışarak çözemediği sorunları sitenin discord'una çağırıp orada çözmeye çalışan, 33 yaşındaki bir ihtiyar olabileceğim ihtimali yok mu ?