Yeni üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Beni örnek alıp, incelemeye alalım;
2 Günlük üyeyim ve yaklaşık olarak 280 tane mesajım var neyse artık küsürata takılmayacağım. Benim attığım her mesaj yada çoğu mesaj spawn üzerine kurulu anlamsız boş beleş muhabbetler, ihtiyaç dışı konuşmalar ve buna paralel sadece mesaj sayısında artışa ve forumu kirletmeye yönelik bir kullanıcı olduğumu mu gösteriyor?

Peki ya tahminin dışında gerçekten her mesaja yardım etmeye çalışan ve günlük ortalama 13 saat bilgisayar başında geçiren ve açılan konulara fikirlerini aktarmaya ve yol göstermeye çalışan yazılım ile uğraşan, insanlara yardım etmeyi de çok seven hatta bazen de forum kirlenmesin diye kullanıcılarına özel mesajlar atarak sorunun detaylandırılmasını zorla isteyen bazen de yazışarak çözemediği sorunları sitenin discord'una çağırıp orada çözmeye çalışan, 33 yaşındaki bir ihtiyar olabileceğim ihtimali yok mu ?
Kesinlike katılıyorum. Bende bi açtım foruma filim için acılan konulara bir kac yorum attım. Sonra oyun ekipmanları bolumüne yorum attım. Sonucta canım sıkılıyor. Onu sınırlandırmak mantıklı deil.

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Millet yorum kasmak için postlara yorum atıyolar bencede gelmeli

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok alakasız konular çok alakasız yorumlar var herkes 50 mesaj peşinde sorunu olan adam sorununu çözemiyor

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
cok kisiler sadece 50 mesaj yapmak istiyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum bilgi sahibi olmayanlar sırf yorum için kasayım diye değişik değişik çözümler söylüyorlar

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beni örnek alıp, incelemeye alalım;
2 Günlük üyeyim ve yaklaşık olarak 280 tane mesajım var neyse artık küsürata takılmayacağım. Benim attığım her mesaj yada çoğu mesaj spawn üzerine kurulu anlamsız boş beleş muhabbetler, ihtiyaç dışı konuşmalar ve buna paralel sadece mesaj sayısında artışa ve forumu kirletmeye yönelik bir kullanıcı olduğumu mu gösteriyor?

Peki ya tahminin dışında gerçekten her mesaja yardım etmeye çalışan ve günlük ortalama 13 saat bilgisayar başında geçiren ve açılan konulara fikirlerini aktarmaya ve yol göstermeye çalışan yazılım ile uğraşan, insanlara yardım etmeyi de çok seven hatta bazen de forum kirlenmesin diye kullanıcılarına özel mesajlar atarak sorunun detaylandırılmasını zorla isteyen bazen de yazışarak çözemediği sorunları sitenin discord'una çağırıp orada çözmeye çalışan, 33 yaşındaki bir ihtiyar olabileceğim ihtimali yok mu ?
Benimle aynı yaşıtsın ve benim ne demek istedigimi anlamıssın

Gamer
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Or welcome you new guys post ımportant and usefull matters dont spam

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Belli bir saat içinde çok fazla yorum atılırsa attığı mesajlar siliniyor zaten

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
aslında doğru dediğin mantıklı şey de şöylede çözülebilir gördüğüm kadarıyla forumda günlük 1k adam aktif oluyor onların her biri kural dışı ihlali 1 kez raporlasa sadece forum adına büyük bir katkı olur zaten.Bazıları rapor seçeneği nedemek onu bile bilmiyor kullanmıyor. Bizimde üstümüze sorumluluk düşüyor kural dışı davrananları raporlayarak bu spam yorum ve kural dışı şeylerin önüne geçebiliriz aslında mümkün bu

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
aga spam kötü birşey tamam ama birçok güzel hile 300 mesajda açılıyor 300 mesaj atmakta basit değil yani eğer böyle birşey getirilecekse bence üyeliğimizi geliştirmek için daha az mesaj gerekmeli

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Benimle aynı yaşıtsın ve benim ne demek istedigimi anlamıssın
Merhabalar Testa42;
Söylemek istediğinizi zaten anlıyorum. Ben sadece "5 parmağın da 5'i bir değil" demek istedim. Bahsettiğin kullanıcılar da var, benim gibi aktifler de var. Attığım mesajları da geçmişimden bakabilirsiniz. Profilim kapalı/özel değil. Ama önerin %50 de kalıyor. Zaten spawn için çalışan yöneticilerimiz de mevcut.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...