Çözüldü yeni üyeyim gruplara nasıl girebilirim hile filan indiremiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
yeni üyeyim gruplara nasıl girebilirim hile filan indiremiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Çözüm
Öncelikle Forumumuza hoşgeldin;
Ben nam-ı diğer Vortex.
Forumu daha verimli kullanabilmek için, açılan konu başlıklarına göz atarak, forumda vakit geçirerek insanlara yardımcı olabilmeli ve onların sorunlarına ışık tutabilmelisin. Aktif olduğun her konu için sana Mesaj puanı gelecek ve bu mesaj puanları sayesinde 50 Mesaj puanına ulaştığında Onaylı Üye olacaksın.
OnaylıÜye olarak adlandırdığımız kullanıcılar Forum üzerinde paylaşılmış çoğu Script'e erişim sağlayabilir ve kullanabilir.
Bunlardan önce sağ yukarıda bulunan Forum kuralları, Konu Açma Kuralları ve Yorum atma kuralalrını incelersen faydası olacaktır.
Tekrardan aramıza hoşgeldin, eğer kafana takılan ve çözemediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin, çekinme İyi forumlar.

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle Forumumuza hoşgeldin;
Ben nam-ı diğer Vortex.
Forumu daha verimli kullanabilmek için, açılan konu başlıklarına göz atarak, forumda vakit geçirerek insanlara yardımcı olabilmeli ve onların sorunlarına ışık tutabilmelisin. Aktif olduğun her konu için sana Mesaj puanı gelecek ve bu mesaj puanları sayesinde 50 Mesaj puanına ulaştığında Onaylı Üye olacaksın.
OnaylıÜye olarak adlandırdığımız kullanıcılar Forum üzerinde paylaşılmış çoğu Script'e erişim sağlayabilir ve kullanabilir.
Bunlardan önce sağ yukarıda bulunan Forum kuralları, Konu Açma Kuralları ve Yorum atma kuralalrını incelersen faydası olacaktır.
Tekrardan aramıza hoşgeldin, eğer kafana takılan ve çözemediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin, çekinme İyi forumlar.

Çözüm
karamsar
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Forumdaki konulara spam vs yapmadan 50 mesaj atıp 2 gün beklemen lazım onaylı üye olduktan sonra bazı oyunların hilelerine ulaşabilirsin. Forumda zaten belirtiyor kaç mesajla hangi oyunların hilelerine ulaşabileceğin. Kolay gelsin.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Forumlara 50 mesaj yazman lazım spam vs olmadan 2 gün bekledikden sonra belirli bir oyunların hilesini alabilirsin böyle böyle hileler açılacak

Üye
5 HİZMET YILI
cok sagol kardesim anlıyamamıstım bilgin için teşekkür ederim
Post automatically merged:

Forumlara 50 mesaj yazman lazım spam vs olmadan 2 gün bekledikden sonra belirli bir oyunların hilesini alabilirsin böyle böyle hileler açılacak

forumlarda 50 mesaj yazman gerekiyor hacım yoksa çalışmıyor
bunu öğrendiğim iyi oldu bilgin için sagol

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
aramıza hoş geldin öncelikle
spam yapmadan 50 yorum yap 2 gün içinde hileyi kullanman için onaylı üye olursun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...