Onay neye göre oluyor?Forumdaki konulara spam vs yapmadan 50 mesaj atıp 2 gün beklemen lazım onaylı üye olduktan sonra bazı oyunların hilelerine ulaşabilirsin. Forumda zaten belirtiyor kaç mesajla hangi oyunların hilelerine ulaşabileceğin. Kolay gelsin.
Yazdığım gibi spamsız boş yorum olmayacak şekilde 50 tane atabilmen ve 2 gün beklemen lazım.Onay neye göre oluyor?
Anladım teşekkürler.Yazdığım gibi spamsız boş yorum olmayacak şekilde 50 tane atabilmen ve 2 gün beklemen lazım.
cok sagol kardesim anlıyamamıstım bilgin için teşekkür ederimÖncelikle Forumumuza hoşgeldin;
Ben nam-ı diğer Vortex.
Forumu daha verimli kullanabilmek için, açılan konu başlıklarına göz atarak, forumda vakit geçirerek insanlara yardımcı olabilmeli ve onların sorunlarına ışık tutabilmelisin. Aktif olduğun her konu için sana Mesaj puanı gelecek ve bu mesaj puanları sayesinde 50 Mesaj puanına ulaştığında Onaylı Üye olacaksın.
OnaylıÜye olarak adlandırdığımız kullanıcılar Forum üzerinde paylaşılmış çoğu Script'e erişim sağlayabilir ve kullanabilir.
Bunlardan önce sağ yukarıda bulunan Forum kuralları, Konu Açma Kuralları ve Yorum atma kuralalrını incelersen faydası olacaktır.
Tekrardan aramıza hoşgeldin, eğer kafana takılan ve çözemediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin, çekinmeİyi forumlar.
cok sagol kardesim anlıyamamıstım bilgin için teşekkür ederimForumdaki konulara spam vs yapmadan 50 mesaj atıp 2 gün beklemen lazım onaylı üye olduktan sonra bazı oyunların hilelerine ulaşabilirsin. Forumda zaten belirtiyor kaç mesajla hangi oyunların hilelerine ulaşabileceğin. Kolay gelsin.
cok sagol kardesim anlıyamamıstım bilgin için teşekkür ederimForumlara 50 mesaj yazman lazım spam vs olmadan 2 gün bekledikden sonra belirli bir oyunların hilesini alabilirsin böyle böyle hileler açılacak
bunu öğrendiğim iyi oldu bilgin için sagolforumlarda 50 mesaj yazman gerekiyor hacım yoksa çalışmıyor