Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Unlost'un da 1 ay önce tanıtımını yaptığı yeni p2w olmadığını iddia eden ve türk yapımı olan ''Sabotaj'' oyunu hakkında ne düşünüyorsunuz indirip deneyen var mı ?
Rakibi zulu olan bir oyundu. P2w olmayan daha iyi. oyunu oynadım fakat minimum sistem gereksinimleri Intel graphics 3000 diye Intel graphics 4400 ile 30-20 FPS oynatıyor. 4 GB ram ile sıkıntılı oynatıyor çünkü birkaç dakika sonra oynarken crash mesaj kutusu diye oyunu çöktü. Tost makinesi gibi bilgisayar sıkıntı oluyor
P2W olmaması mükemmel. Silah sekmeleri kötü silahlara + basılması gayet iyi olmuş :d. Harita konusuna da gelirsek dust2 olmasa harita yapamıcaklar sürekli aynı ortamı kullanıyorlar farklı haritalar beklerim
İndirip hemen oynadım.Cs:Go'ya çok benziyor fakat silahlar daha güzel gibi ve daha farklı silahlar var oyunda.Cs:Go' da ki gibi haritalara sahip ama olsun maksat eğlenmek.İyi forumlar
yani birçok youtuber reklamını yaptı ama bence güzel değil pek tutmadı gibi zaten şuanda rövaşta olan oyunlar varken (valorant,csgo vb.) sanmıyorum oynanacağını
Kanka başta farklı bi isimle çıktı piyasaya sonra oyun pek tutmayınca ismini değiştirip farklı bi oyun şirketi aldı oynanış olarak iyi bi oyun fakat optimizasyonu aşırı kötü pek tutunamayacak gibi duruyor
oyunun tek iyi yanlarından biri p2w olmaması silah sekmeleri falan kötü türkiyede fazla popüler olucağını düşünmüyorum hazır assetlerle yapılan cs benzeri oyunlardan farkı yok