Yeni yetme heçkırlar hakkında gir <

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Eveet base attık 1-2 bir şey yaptık 2 dakikada heçkır oldu bu başlıkta belirttiklerim, birine Tab yazdım ki çok basit bi' comp bu bunu yazamıyorsan hiç uğraşma, herkesin eline düştü yok biz heçkırız c++ kodluyoruz felan. Tabi ben bunlara bir şey demiyorum yine ama sırf bu yüzden millete ***** kalkmış şekilde konuşman niye? SS atmalar felan (kodladık vs ayağı) ilk gün abi çeken 2. gün sen kimsin felan?

Bir daha bana abi yardıma ihtiyacım var diye gelmeyin işid militanı edasıyla alırım kellenizi.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Haklısın Bro Ama Bende Kullandım Baseni Ama Övünmedim kendi capımda ugraştım bu arada bence paylaşmak iyi birşey deildir bana göre kolay gelsin.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bro Ben de Paylaştım Daha Yeni. Dediklerini Anlıyorum. Yanlış Anlama Benim Öyle Bi Durumum Yok. Bende Sadece Başladığımı Göstereyim Dedim. İnanın  ki Öyle Bir Durumumuz Yoktur.  Hava Atma, *** Kalkma vs gibi Durumum Yok. Ben Sadece Bi Görsel Atayım Dedim. Eyw Sağolasın.

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim kullanmanıza bir şey dediğim yok zaten, kullanın helali hoş olsun burda tek sıkıntı adamda sırf base + complar var diye kendini alemin kralı sanması.

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
exBrowser' Alıntı:
Benim kullanmanıza bir şey dediğim yok zaten, kullanın helali hoş olsun burda tek sıkıntı adamda sırf base + complar var diye kendini alemin kralı sanması.

Kardeş Onuda Paylaşmada önce düşünmen gerekir birşey paylaşınca ilerde ne olur diye bence bu konuda haksızsın neyse iyi formlar

l33t
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
$Zengin' Alıntı:
exBrowser' Alıntı:

Kardeş Onuda Paylaşmada önce düşünmen gerekir birşey paylaşınca ilerde ne olur diye bence bu konuda haksızsın neyse iyi formlar

Tab fonksiyonunu paylaşmamıştım .d birine yazdım fonksiyonu bi' baktım herkeste bi' kaç saat sonra burak paylaşıcak kullanamayanlar da kullansın :d

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
takma kanka hazır base editleyip sevinsinler .çqwe:WQşe.ç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...