4FORTIORI
Onaylı Üye
Dostum bende onu istiyorum. Ama yeni şeyler öğrenmek o şekilde içerik üretmekte etkili olabilir.bence iyi olduğun konularla ilgili olduğun konuları harmanlayıp sunabilirsin, sırf iyiyim diye istemediğin konular hakkında içerik üretmek uzun sürede faydadan çok zarar sağlayacaktır
Eski Pc'leri nereden bulayım hocameski pclere windows11 kurmak olabilir
Hocam o leş gibi grafiklere katlanabilirsem bi deneyeyimbeamng drive videoları çek direk
leş değil aslında dünyanın en gelişmiş fiziklerine sahip oyunu bi kaç modla gayet güzel grafikleri oluyor çekiceğin bi kaza videosu 5 10 mliyondan fazla izlenir rahat pc olsa ben yapıcamDostum bende onu istiyorum. Ama yeni şeyler öğrenmek o şekilde içerik üretmekte etkili olabilir.
Eski Pc'leri nereden bulayım hocam
Hocam o leş gibi grafiklere katlanabilirsem bi deneyeyim
Benim pc kendi göz nurum ellerimle topladım knk şuan piyasada extreme grafiklerde açmayacağı bir tane oyun yok. Ondan yana sıkıntı yaşamamda bir kaç videolar izleyeyim bu içerikle ilgili kafamda bir şeyler oluşursa deneyeyim. Steam çekilişlerinde o tarzda 2 tane oyun geldi normalde 100 dolardan falan satılıyor şuanleş değil aslında dünyanın en gelişmiş fiziklerine sahip oyunu bi kaç modla gayet güzel grafikleri oluyor çekiceğin bi kaza videosu 5 10 mliyondan fazla izlenir rahat pc olsa ben yapıcam
Hocam bunları chatgpt söylemişti bana ama gönderdiğin yine iyi oldu biraz derleyip toplayayım
- Tutoriyaller ve Eğitici Videolar: Yeteneklerinize veya bilgi birikiminize dayalı eğitici videolar oluşturun. Bu videolar, izleyicilere yeni beceriler öğretebilir veya belirli bir konuda bilgi vermeyi amaçlayabilir.
- Günlük Vloglar: Günlük yaşamınızı veya belirli bir hobi veya ilgi alanınızı paylaşın. İzleyiciler, günlük yaşamınızı veya hobilerinizi izlemekten keyif alabilir ve sizi daha yakından tanıyabilirler.
- Ürün İncelemeleri: Popüler ürünleri inceleyerek ve değerlendirerek izleyicilere rehberlik edin. Yeni çıkan ürünler, teknoloji, kozmetik, kitaplar veya diğer ilgi alanlarınız hakkında videolar oluşturabilirsiniz.
- Oyun İçeriği: Oyun oynamayı seviyorsanız, oyun videoları çekmeyi düşünebilirsiniz. Oyun kılavuzları, oyun incelemeleri, oyun günlükleri veya oyun yayınları yapabilirsiniz.
- Güldürücü İçerikler: Komedi skeçleri, parodiler veya komik içerikler oluşturarak izleyicileri güldürebilirsiniz. İyi bir mizah anlayışınız varsa, bu tarz içeriklerle dikkat çekebilirsiniz.
- Yemek Tarifleri ve Mutfak İçerikleri: Yemek pişirmeyi seviyorsanız, tarif videoları veya yemek yapımı vlogları oluşturabilirsiniz. İzleyicilerinize yeni yemek tarifleri ve mutfak ipuçları sunabilirsiniz.
- Seyahat Videoları: Seyahat etmeyi seviyorsanız, gezdiğiniz yerleri ve deneyimlerinizi videolar halinde paylaşabilirsiniz. Seyahat ipuçları, gezi rehberleri veya seyahat günlükleri oluşturabilirsiniz.
- Müzik ve Sanat İçeriği: Şarkı söyleme, enstrüman çalma, resim yapma veya el sanatları yapma gibi sanatsal yeteneklerinizi paylaşabilirsiniz.
Hocam lol gibi oyunları hilesiz oynayamıyorum. Beceriksizim bu konudalol gibi çok oynanan oyunların videosunu çekebilrsin
oyun videoları her zaman tutar
AA aslında mantıklı brom ya. Mobileden hallederim ben o işi zamanında da severek oynuyordum zatenclash royale oyna çok izleniyo
Haklısın aslında ama benim ki artık heveslikten çıktı bir şeyleri başarmak istiyorumkanka hevesini kırmak istemem ama bu stilde çok fazla kanal var ve yarısı inaktif
Vlog veya yürüyüş gibi yerlere video cekebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?