Seçkin Üye
202 izlenme aldım. Sadece 7 like ile 2 abone geliyor. Yani çoğu sadece izliyor, sonra geçiyor. Ne yaparsam kanalıma abone oldurtturup like attırırım? Bildiğiniz dilenme taktiği var mı? Mesela bazı YouTuber'lar Allah'ını seven abone olsun diyor, bazılarıysa diyor ki o kadar emek verdim ama abone olmayıp geçeceksiniz diyor. Bunlar gibi bende dilensem hızlı büyür müyüm? Örnek videoları atayım: 1. kanal sadece birkaç videosu var ve sadece şu videoda dilendiği için 1.7 bin abone almış.
Diğeri de şu:
Ama benim kanalım oyun kanalı, şimdi ben bir tane dilenme videosu hazırlayıp İslam'ı seven abone olsun desem algoritmamı bozar mı ve en iyi dilenme yöntemi sizce hangisi? Bana en mantıklısı İslam'ı seven abone olsun gibi geliyor ama sizin de fikirlerinizi alayım bir.
Diğeri de şu:
Ama benim kanalım oyun kanalı, şimdi ben bir tane dilenme videosu hazırlayıp İslam'ı seven abone olsun desem algoritmamı bozar mı ve en iyi dilenme yöntemi sizce hangisi? Bana en mantıklısı İslam'ı seven abone olsun gibi geliyor ama sizin de fikirlerinizi alayım bir.
Moderatörün son düzenlenenleri: