YouTube'da dilenme taktikleri nelerdir ve yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
202 izlenme aldım. Sadece 7 like ile 2 abone geliyor. Yani çoğu sadece izliyor, sonra geçiyor. Ne yaparsam kanalıma abone oldurtturup like attırırım? Bildiğiniz dilenme taktiği var mı? Mesela bazı YouTuber'lar Allah'ını seven abone olsun diyor, bazılarıysa diyor ki o kadar emek verdim ama abone olmayıp geçeceksiniz diyor. Bunlar gibi bende dilensem hızlı büyür müyüm? Örnek videoları atayım: 1. kanal sadece birkaç videosu var ve sadece şu videoda dilendiği için 1.7 bin abone almış.

Diğeri de şu:

Ama benim kanalım oyun kanalı, şimdi ben bir tane dilenme videosu hazırlayıp İslam'ı seven abone olsun desem algoritmamı bozar mı ve en iyi dilenme yöntemi sizce hangisi? Bana en mantıklısı İslam'ı seven abone olsun gibi geliyor ama sizin de fikirlerinizi alayım bir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka sende vidyolarda ki gibi yapsan olur bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Click bait yap gerisi gelir atlayan çok oluyor xd

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
başlık youtubede dilenmek ama. tamam tiktokdada dilenirizde. youtubedede dilenelim. heryerden dilenek agam. ama konu yt. yt(youtube) de en iyi dilenme yöntemleri nedir?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
başlık youtubede dilenmek ama. tamam tiktokdada dilenirizde. youtubedede dilenelim. heryerden dilenek agam. ama konu yt. yt(youtube) de en iyi dilenme yöntemleri nedir?
Kahkaha attım akşam akşam :D Bizim ülkemizde en çok ne kullanışlı? Din. Dini paylaşımlar yaparsan büyüyeceksin dilenmene gerek kalmadan.

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bunları gördüğüm anda disslike'ı basıyorum. Eğer içeriğin kaliteliyse içeriğin sonunda bi hatırlatırsın like atmak isteyen atar abone olmak isteyen olur. Attığın ikinci videoda saatlerce uğraşıyorum dediği videonun yapımı 15 dakikamı almaz. Ki hadi diyelim buna inandılar kitlenin buna inanan insanlar olmasını mı tercih edersin, yoksa seni gerçekten izlemeyi seven insanlardan oluşmasını mı?

Üye
2 HİZMET YILI
mınecraft sunucu vıdeosu at gec cok ızlenıyır onlar arkasım 200 k abone oldu sabıt gelırı var yt den

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
videolarının içinde başlamadan abone olursanız sevinirim gibi cümleler yarat

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
islamı seven abone olsun diyom. günaha girmiyom dimi? internete yazdımda bişi çıkmadı soram dedim

mınecraft sunucu vıdeosu at gec cok ızlenıyır onlar arkasım 200 k abone oldu sabıt gelırı var yt den

ne kadar sürede 200k oldu? atsana onun kanalını bakayım

niye yasakmı?
şu videoya baksana nasıl tutuyor. adam sadece dilenerek 14 bin abone oldu. ban sebebi değil dimi? googleye yazdımda hiç bişe çıkmadı niye yasak olsunki yasak değildir ya

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bu artık üst düzey bi taktik yani artık bunadamı başvurmuşlar komik hani

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kardeşim bu şekilde olmaz ki, ya clickbait öneririm sana, veyahutta video içeriğini merak uyandıracak şekilde yapabilirsin. Boralo izliyor kardeşim o dangalağa bak çok kasıyor o

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dini paylaşımlar yaparsan büyürsün önermiyorum ama sen bilirsin insanlar çok çabuk kanıp boşuna para kazandırıyolar primcilere

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Her şeyi karıştırıp iç her şeyden 100 tane ye

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
yapmamanızı öneririm aksi taktirde haksız kazanç olduğu için günah bile olabilir
dine karışamam fakat yapmamalısınız başka insanlar görüp ben izlenmiyorum dilenenler izleniyor diyecek oda başlıcak

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sanırım en mantıklısı youtube shorts kullanıp sonrasında saçma uzun videolara geçmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...