Yeni YouTube kanalına içerik önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Siz ne önerirsiniz? Hile kanalı mı olsun yoksa nasıl, ne yapılır tarzı videolar mı? Aklıma bir şey gelmiyor. Ne izlenir? Önerin bir şeyler canlar. Seviliyorsunuz, önerilerinizi bekliyorum.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam katagörine göre değişir oyun videosu mu atıcaksın yoksa Vlog tarzı mı

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
hile kanalına herkes üye olup like atmaz ama yazılımsal yardım kanallarına hem destek çok olur hemde emeğe saygı açısından bilinçli bireyler oluşmasına örnek olursun. birde dua alırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Çocuk içerikleri bul sağdan soldan slime oyun hamuru videoları instada videoların arkasına koyuyorlar ya onlardan bide ilgi çekici kapak bi şekilde yürürsün ama ben içerik üreticisi olacağım dersen oyun videoları izlenmez yazılım konusunda eğitici öğretici içerikler tutar hile kanalı işi yaş olmaz o kişisel blog tarzı bişey yapabilirsin kişisel blog işini bende yapmayı düşünüyorum insanlarla sohbet etmek için

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Her konunun bir izleyicisi mutlaka olur. Sen hangi konuda iyi olduğunu tespit edip o konu ile hem kendini geliştirip hem de insanlara yararlı içerikler üretebilirsin. Yaptığın bu işten mutlu olman da gerekiyor. Bu yüzden konu olarak; 1- Seni mutlu eden, 2- En iyi olduğun konu hakkında bir tespit yapmalısın...
İyi forumlar...

Üye
2 HİZMET YILI
kanka oyun videosu çekeceksen bilinir olmayan oyunları çek bence daha çok dikkat çeker diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
çoxukların izlediği şeyleri neyi at tutar ordan

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hile kodlama ve ya editli vuruşlar gameplayler falan paylaşabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...