Yeni zulu dword hack ne zaman gelcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
zulada 2 çarımda yasaklandı hatta PCmdende zulaya girişim yasaklanmış yeni hileyle Ban kaldırma galecek dediler
yeni zulu dword hack ne zaman gelcek kaç gündür zulu oynayamıyorum zulu dword hacki kullandıgıma pişman oldum dword hack
yüzünden zulaya giremiyom hileyi güncelleyin

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hileli Oyuncu' Alıntı:
Kardeşim sana ban riski yok demiyorlar hileyi kullanıyorsan ban yemeyide göze alıcaksın o kadar.

söz konusu ban değil söz konusu PCmden 1 daha zulu oynayamamak ba yemek umrumda değil ama PC de daha zulu oynayamıycam

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileli Oyuncu' Alıntı:
Kardeşim sana ban riski yok demiyorlar hileyi kullanıyorsan ban yemeyide göze alıcaksın o kadar.

Şimdi Sen Öyle Konuşamazsın . Saatte Bir Ban Yiyorsa Hile Kullanmanın Ne Anlamı Var ? memoryhackers.org Yetkilileri Bunuda Düzeltir Ama Sen Böyle Konuşamazsın.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Yeni loaderi indirip yönetici olarak açtığınızda bilgisayar banınız kalkıyor zaten?

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
coley444' Alıntı:
Hileli Oyuncu' Alıntı:

söz konusu ban değil söz konusu PCmden 1 daha zulu oynayamamak ba yemek umrumda değil ama PC de daha zulu oynayamıycam

loaderi açtıgında açılışta access violotion hatası alıyormusun ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
LeftSpace' Alıntı:
coley444' Alıntı:

loaderi açtıgında açılışta access violotion hatası alıyormusun ?

ewt aBi o hatayı alıyorum hata tamam dedikten sonra loader açılıyor lütfen düzel sana zahmet zulu 
oynamam gerek

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
hesabınız bloklandı diyor hwid ban kaldırdım video izleyerek loader kaldırmadı banımı ama hala giremiyorum hesapmı ban yedi pcdenmi?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
XMatraxX38' Alıntı:
hesabınız bloklandı diyor hwid ban kaldırdım video izleyerek loader kaldırmadı banımı ama hala giremiyorum hesapmı ban yedi pcdenmi?
PC yasaklanmıştır kardeş hwid değiştiridm ip de değiştirdim para etmedi hala giremiyom zulaya

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
coley444' Alıntı:
XMatraxX38' Alıntı:
PC yasaklanmıştır kardeş hwid değiştiridm ip de değiştirdim para etmedi hala giremiyom zulaya

ts3 gelip tw vermen lazım yoksa bişey yapamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...