Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Memoryhackers ailesi yeniden uygulamaya sokulan hafta sonu yasak uygulaması hakkında neler düşünüyorsunuz ülkenin gidişatı ne olacak virüs bitecekmi bu şekilde sizce ?
Bu gidişle daha çok dalga görürüz gibi hafta sonu yasakları var buraya kadar her şey tamam fakat kısıtlama olmasına rağmen haftasonu herkes sokaklarda
Kime sorsan herkes markete gidiyor
Markete gidiyorsun haftasonu olsa bile tıklım tıklım dolu
aşılama devam ediyor ne kadar hızlı aşı vurulursa o kadar bağışıklık kazanmamız gerekli fakat aşı vurulan kişilerinde rehavete kapılmaması gerekli
Ancak bu şekilde çözülür bu iş
Hepimiz üzerine düşeni yapsarsak bir çıkış yolu bulunur
Böyle giderse vakalar çok artacak millete dışarı çıkma diyorsun tamam diyor 1 gün 2 gün geçiyor canı sıkılıyor hop hemen dışarı sorsan hemen bir bahane buluyor tamam kendi sağlığını düşünmüyor ama diğerlerinide düşünmüyor bazılarıda ben aşı vuruldum bana bişey olmaz diyor Allah böylelerine akıl fikir versin.
Bana kalırsa yasakla kısıtlamayla çözülmeyecek gibi olayı tekte kökten bitirecek bir çözüm üretilmeli aksi taktirde koronavirüs baya bir süre daha hayatımızda olacak ve insanlar şuanki kısıtlamayı rahatça atlatmasını çok iyi biliyor her dışarı çıkan markete gidiyor hastane randevusu alıyorlar öglen 3 de randevuları olanlar öglen 12 de çıkıyor dışarı gezmeye. Hayırlısı.
Tamamen doğru bir karar verildi bizim halkımız milletimiz bu konuda çok duyarsız ve bu durumun ne kadar kritik ve önemli olduğunun farkında değiller böyle gidersede ülkenin hali daha kötüye gidicek ve bakkala ekmek almaya çıkımayacak duruma kadar gelecez virüs bizede bulaşacak diye. Şimdi yaz geliyor bu durum dahada kötüye gidecek gibi duruyor millet gezmek isteyecek dolaşmak isteyecek denizlere akın edecekler ne olacak bu sefer daha fazla kişiye bulaşacak ve daha fazla ciddi bir hal alacak bu durum ALLAH sonumuzu hayır etsin.
Kurallar yeterince katı uygulanmadığını düşünüyorum. Maske kontrolü yapan poliste bile maske burnunun altında takılı. Böyle yasak koyacaklarsa hiç koymasınlar daha iyi.
Bizim ulkemizde yapamazlar refah seviyesi asiri dusuk bugun almanyaya baksan su dogalgaz ucretsiz sadece elektrige belirli bi miktar oduyorsun kisacasi insanlari eve tikip virisu azaltmak istiyorlarsa refah seviyesini yukseltmeleri insan olmayi ogrenmeleri getekiyor