1 Kas 2025 #1 ozgl Uzman Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 173 Tepki puanı 7 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI Hafıza (HDD/SSD/M2 SSD) 1 TB Merhaba arkadaşlar. C diskimde oyun ve Windows var. D diskine Windows atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 1 Kas 2025
Merhaba arkadaşlar. C diskimde oyun ve Windows var. D diskine Windows atmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
1 Kas 2025 Yasaklandı #2 NXSoftware N Banlı Üye Katılım 13 Tem 2018 Mesajlar 924 Çözümler 2 Tepki puanı 106 Ödüller 7 7 HİZMET YILI Oyun desen daha basit olurdu ama Windows'u taşımak mümkün olur mu pek sanmıyorum.
2 Kas 2025 #3 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI oyunları D diskine at ? daha mantıklı olur format atmadan windows'u atamazsın D'ye
2 Kas 2025 Konuyu başlatan #4 ozgl Uzman Üye Katılım 31 May 2020 Mesajlar 173 Tepki puanı 7 Ödüller 5 Yaş 27 6 HİZMET YILI iXRuee' Alıntı: oyunları D diskine at ? daha mantıklı olur format atmadan windows'u atamazsın D'ye Genişletmek için tıklayın ... oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu
iXRuee' Alıntı: oyunları D diskine at ? daha mantıklı olur format atmadan windows'u atamazsın D'ye Genişletmek için tıklayın ... oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu
2 Kas 2025 Yasaklandı #5 melfay M Banlı Üye Katılım 10 Ara 2024 Mesajlar 13 Tepki puanı -6 Ödüller 1 Yaş 20 1 HİZMET YILI ozgl' Alıntı: oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu Genişletmek için tıklayın ... Aktarsan uzun sürer en iyisi sil hepsini tekrar kurunca d diskine kur,Windows’u zaten şuan d ye aktaramazsın
ozgl' Alıntı: oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu Genişletmek için tıklayın ... Aktarsan uzun sürer en iyisi sil hepsini tekrar kurunca d diskine kur,Windows’u zaten şuan d ye aktaramazsın
4 Kas 2025 #6 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI ozgl' Alıntı: oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu Genişletmek için tıklayın ... birşey olmaz aktarırsın
ozgl' Alıntı: oyunları nasıl aktarabilirim hepsi steam üzerinden kurulu Genişletmek için tıklayın ... birşey olmaz aktarırsın