Yerel disk doluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşlar hiçbirşey indirmesemde hiçbir güncelleme yapmasamda hatta visual studio çalışmalarımı vb şeyleride d: diskine koyduğum halde her gün c: diskinden 1 gb doluyor ben bunu nasıl çözeceğim 90 gb boş alan kaldı yardım edin lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sen farkında olmadan arkada açık uygulamalar güncelleme yapabilir veya başka birşey indirebilirler ona dikkat et

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sen farkında olmadan arkada açık uygulamalar güncelleme yapabilir veya başka birşey indirebilirler ona dikkat et
sürekli görev yöneticisi açık olur bende fare de işlem yapılıyor işaretimi çıktı tak görev yöneticisi fakat yorumun için teşekkürler

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum CCleaner indir günlük olarak yap ayrıca;

Sondaki resimden önce devre dışı bırak sonra sile bas sonra tekrar korumayı aç bu senin sistem geri yüklemeni silecektir böylece baya bir yeri açılacak bunu ara sıra tekrarla templeri düzenli sil ccleaner kullan pcnde virüs var malwarebytes ile temizle ve internetten log silici uygulamalara bak gerisini halledersni :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    24.7 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    43.4 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    10.1 KB · Görüntüleme: 31
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
internetde var git bak sanirim ben görmüştüm internet de böyle bir sorun veya pc yi ressetledin mi güncellemelerle alakasi varsa resetlersen gider ama gitmezse sistem e çok güçlü bir virüs de girmiş olabilir (bilerek çizgili yazdim :))

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum CCleaner indir günlük olarak yap ayrıca;

Sondaki resimden önce devre dışı bırak sonra sile bas sonra tekrar korumayı aç bu senin sistem geri yüklemeni silecektir böylece baya bir yeri açılacak bunu ara sıra tekrarla templeri düzenli sil ccleaner kullan pcnde virüs var malwarebytes ile temizle ve internetten log silici uygulamalara bak gerisini halledersni :)
teşekkürler ben bunların hepsini denedim sistem geri yüklemesi sonucunda ben onu devre dışı bırakamam ve ayrıca 1 ay öncesinde hiçbir sorun olmuyordu sistem geri yükleme yani tek çözüm formatmı? öyleyse söyleyin ve yorumlarınız için teşekkürler

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
eğer hergün 1 gb doluyor ise çok çok büyük ihtimal bir çeşit senin üzerinden para kazanma tarzı bilgisayarına yer doldurma hariç pek fazla zarar vermeyen bir virüse yakalanmış olabilirsin. google'a malwarebytes yaz ve o programı indir. programı kullanıp o tür virüs var mı yok mu bul ve varsa yoket.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
eğer hergün 1 gb doluyor ise çok çok büyük ihtimal bir çeşit senin üzerinden para kazanma tarzı bilgisayarına yer doldurma hariç pek fazla zarar vermeyen bir virüse yakalanmış olabilirsin. google'a malwarebytes yaz ve o programı indir. programı kullanıp o tür virüs var mı yok mu bul ve varsa yoket.
malwarebytes maalesef benim sistemimi çökertiyor ama bitdefender ile tarattım hiçbir sorun çıkmadı

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
malwarebytes maalesef benim sistemimi çökertiyor ama bitdefender ile tarattım hiçbir sorun çıkmadı
malwarebytes gerçekten bu tür virüsleri çekip çıkaran program. buna yakın bir program araştır derim internetten. malwarebytes tarzında bir program bul. diğer programlar sadece görsel olarak var gibi bence.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
teşekkürler ben bunların hepsini denedim sistem geri yüklemesi sonucunda ben onu devre dışı bırakamam ve ayrıca 1 ay öncesinde hiçbir sorun olmuyordu sistem geri yükleme yani tek çözüm formatmı? öyleyse söyleyin ve yorumlarınız için teşekkürler
Dostum korkutucu gibi duruyor fakat yeni bilgisiyar topladım imzadan bakabilirsin ben bile bu bilgisayara böyle bir işlem yapıyorsam sen de yapmalısın dediğimi yaparsan formata gerek kalmaz ama belki de formattan sonra da böyle bir şey olacak bilemezsin :)

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
malwarebytes gerçekten bu tür virüsleri çekip çıkaran program. buna yakın bir program araştır derim internetten. malwarebytes tarzında bir program bul. diğer programlar sadece görsel olarak var gibi bence.
kardeşim anlamıyormusun malwarebytes benim bilgisayarı çökertiyor fakat bitdefender ile tarattım bir sorun çıkmadı

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum bılgıseyarını acarken guncelleme yapar ise disk kendi kendine doluyor bende de o hata vardı sımdı allaha sukur bılgıseyarımı degıstırdım de o sorun kalktı en iyi çözüm bence git format attır bılgıseyarını guncellemelere kapattır sorun kalmaz

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum bılgıseyarını acarken guncelleme yapar ise disk kendi kendine doluyor bende de o hata vardı sımdı allaha sukur bılgıseyarımı degıstırdım de o sorun kalktı en iyi çözüm bence git format attır bılgıseyarını guncellemelere kapattır sorun kalmaz
ne formatı ne diyosun ya anca format diyorsunuz bilgisiz bilgisiz konuşmayın format ssdye/hdd zarar verir öyle her hataya format atılmaz.

a simple Russian man who helps people
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

Üye
5 HİZMET YILI
her indirdiğin şey rardan çıkardığın masaüstüne attığın herşey c ye gider bende aynı problemi yaşıyordum ama artık olmuyr işim bitince dosyaları silerek çözüme kavuşturuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...