- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
sürekli görev yöneticisi açık olur bende fare de işlem yapılıyor işaretimi çıktı tak görev yöneticisi fakat yorumun için teşekkürlersen farkında olmadan arkada açık uygulamalar güncelleme yapabilir veya başka birşey indirebilirler ona dikkat et
ben sence bunları yapmıyormuyum tabiki yapıyorum haftada bir yaparım (temp i temizlemeyi)temp'i sil, winrarırn kayıt yerini değiştir.
teşekkürler ben bunların hepsini denedim sistem geri yüklemesi sonucunda ben onu devre dışı bırakamam ve ayrıca 1 ay öncesinde hiçbir sorun olmuyordu sistem geri yükleme yani tek çözüm formatmı? öyleyse söyleyin ve yorumlarınız için teşekkürlerDostum CCleaner indir günlük olarak yap ayrıca;
Sondaki resimden önce devre dışı bırak sonra sile bas sonra tekrar korumayı aç bu senin sistem geri yüklemeni silecektir böylece baya bir yeri açılacak bunu ara sıra tekrarla templeri düzenli sil ccleaner kullan pcnde virüs var malwarebytes ile temizle ve internetten log silici uygulamalara bak gerisini halledersni
malwarebytes maalesef benim sistemimi çökertiyor ama bitdefender ile tarattım hiçbir sorun çıkmadıeğer hergün 1 gb doluyor ise çok çok büyük ihtimal bir çeşit senin üzerinden para kazanma tarzı bilgisayarına yer doldurma hariç pek fazla zarar vermeyen bir virüse yakalanmış olabilirsin. google'a malwarebytes yaz ve o programı indir. programı kullanıp o tür virüs var mı yok mu bul ve varsa yoket.
malwarebytes gerçekten bu tür virüsleri çekip çıkaran program. buna yakın bir program araştır derim internetten. malwarebytes tarzında bir program bul. diğer programlar sadece görsel olarak var gibi bence.malwarebytes maalesef benim sistemimi çökertiyor ama bitdefender ile tarattım hiçbir sorun çıkmadı
Dostum korkutucu gibi duruyor fakat yeni bilgisiyar topladım imzadan bakabilirsin ben bile bu bilgisayara böyle bir işlem yapıyorsam sen de yapmalısın dediğimi yaparsan formata gerek kalmaz ama belki de formattan sonra da böyle bir şey olacak bilemezsinteşekkürler ben bunların hepsini denedim sistem geri yüklemesi sonucunda ben onu devre dışı bırakamam ve ayrıca 1 ay öncesinde hiçbir sorun olmuyordu sistem geri yükleme yani tek çözüm formatmı? öyleyse söyleyin ve yorumlarınız için teşekkürler
kardeşim anlamıyormusun malwarebytes benim bilgisayarı çökertiyor fakat bitdefender ile tarattım bir sorun çıkmadımalwarebytes gerçekten bu tür virüsleri çekip çıkaran program. buna yakın bir program araştır derim internetten. malwarebytes tarzında bir program bul. diğer programlar sadece görsel olarak var gibi bence.
dostum belki de çok virüs vardır onları karantinaya almaya çalışırken çöküyordur bilemeyiz.kardeşim anlamıyormusun malwarebytes benim bilgisayarı çökertiyor fakat bitdefender ile tarattım bir sorun çıkmadı
o zaman ne yapacağım?dostum belki de çok virüs vardır onları karantinaya almaya çalışırken çöküyordur bilemeyiz.
nasıl bir çökme yaşıyorsun pc falan mı kapanıyor program mı donuyor noluyor ?o zaman ne yapacağım?
ne formatı ne diyosun ya anca format diyorsunuz bilgisiz bilgisiz konuşmayın format ssdye/hdd zarar verir öyle her hataya format atılmaz.dostum bılgıseyarını acarken guncelleme yapar ise disk kendi kendine doluyor bende de o hata vardı sımdı allaha sukur bılgıseyarımı degıstırdım de o sorun kalktı en iyi çözüm bence git format attır bılgıseyarını guncellemelere kapattır sorun kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?