harbiden çok güzel gözüküyor henüz demo olmasına rağmen merak ediyorum açıkcası gerçeğiniNe 360 derece dönüş yaparım be bunla GTA daki gibi sjsjsj
Düşeceğini bilsem yine yaparımharbiden çok güzel gözüküyor henüz demo olmasına rağmen merak ediyorum açıkcası gerçeğini
aahaha çok iyiydiDüşeceğini bilsem yine yaparım
aynen ya her sene aynı şey xd2010'dan beri her sene yeni uçak yapıyoduk bu da sonuncusu galiba helal be :d?
biraz optimist olsan keşke2010'dan beri her sene yeni uçak yapıyoduk bu da sonuncusu galiba helal be :d?
bu sefer olacak gibi2010'dan beri her sene yeni uçak yapıyoduk bu da sonuncusu galiba helal be :d?
belkı bu sefer olur ama dedıklerınde suan dogru araba yapıcaklardı 2015 de duyurdular 3 sene sonra yollarda dedıler yok@EndLossTR Dostum ben dünyanın en optimist insanı da olsam bu ülkemizin saman bile üretemediği gerçeğini değiştirmezkartondan maket koymuşlar oraya. Zaten video baştan aşağı troll ilkokul ingilizcesiyle gülerek bir şeyler zırvaladılar ayrıca aslı astarı belli değil birden piyasaya çıktı nedir bu? Hem biz son teknoloji savaş uçağı üretecez de amerika her seferinde bizi f-22yi (hangisiyse artık tam olarak bilmiyorum) vermeyiz diye tehdit edecek komedi resmen Bu arada dünya liderimiz de çıkıp bakın bunu yapıyoruz demeyecek öyle mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?