23 Nis 2019 #1 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Geçen günlerde az bilinen şarkılardan birini paylaşmıştım. Yorumlarda çalma listesi oluştur diyenler oldu. Ben de size az bilinen veya bilinip de hakkettiği değeri görmeyen şarkılardan ufak bir liste oluşturdum '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' ' Liste: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arada bilinenler var ama bilmeyenler için koydum
Geçen günlerde az bilinen şarkılardan birini paylaşmıştım. Yorumlarda çalma listesi oluştur diyenler oldu. Ben de size az bilinen veya bilinip de hakkettiği değeri görmeyen şarkılardan ufak bir liste oluşturdum '' '' '' '' '' '' '' '' '' '' ' Liste: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Arada bilinenler var ama bilmeyenler için koydum
23 Nis 2019 #2 savasx60 S Onaylı Üye Katılım 11 Tem 2017 Mesajlar 58 Tepki puanı 6 Yaş 29 8 HİZMET YILI Baya Güzel Eline sağlık kardeşim 2.si gelrsede dinlerim <3
23 Nis 2019 #3 11omer11 1 Onaylı Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 112 Tepki puanı 16 7 HİZMET YILI deneyeceğim.
23 Nis 2019 Konuyu başlatan #4 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI savasx60' Alıntı: Baya Güzel Eline sağlık kardeşim 2.si gelrsede dinlerim <3 Genişletmek için tıklayın ... 2 dakikada hangi ara dinledin
savasx60' Alıntı: Baya Güzel Eline sağlık kardeşim 2.si gelrsede dinlerim <3 Genişletmek için tıklayın ... 2 dakikada hangi ara dinledin
23 Nis 2019 #5 ArgoTurk Kendine Yaslanan Dik Yürür Uzman Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 246 Çözümler 1 Tepki puanı 101 Ödüller 9 Yaş 26 10 HİZMET YILI Yeis sensura`nin sivil itaatsiz albumunu komple.koymussun galiba Kafamdaki zincirler favorim . Ellerine saglik.
Yeis sensura`nin sivil itaatsiz albumunu komple.koymussun galiba Kafamdaki zincirler favorim . Ellerine saglik.
23 Nis 2019 Konuyu başlatan #6 Niklausy Süper Üye Katılım 31 May 2017 Mesajlar 783 Çözümler 2 Tepki puanı 148 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ArgoTurk' Alıntı: Yeis sensura`nin sivil itaatsiz albumunu komple.koymussun galiba Kafamdaki zincirler favorim . Ellerine saglik. Genişletmek için tıklayın ... evet. Çünkü hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Tek taş favorim
ArgoTurk' Alıntı: Yeis sensura`nin sivil itaatsiz albumunu komple.koymussun galiba Kafamdaki zincirler favorim . Ellerine saglik. Genişletmek için tıklayın ... evet. Çünkü hakettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Tek taş favorim