18 Haz 2016 #1 seyhan27 S Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Gençler Visual Basic'den Obj'yi Kodluyorum Ama Oyuna Girdiğimde Obj Çekilmiyor Yardım Edin :huh: :huh: :huh:
Gençler Visual Basic'den Obj'yi Kodluyorum Ama Oyuna Girdiğimde Obj Çekilmiyor Yardım Edin :huh: :huh: :huh:
19 Haz 2016 #2 drkloyd D Üye Katılım 11 Haz 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI kardeşim wolftü dosyasının içinde img diye klasör var onun içinde ki cshell.dll ve object.lto sil ve tekrar dan dene kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
kardeşim wolftü dosyasının içinde img diye klasör var onun içinde ki cshell.dll ve object.lto sil ve tekrar dan dene kardeşim
19 Haz 2016 Konuyu başlatan #3 seyhan27 S Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI drkloyd' Alıntı: kardeşim wolftü dosyasının içinde img diye klasör var onun içinde ki cshell.dll ve object.lto sil ve tekrar dan dene kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Yorumun İçin Saol Ama Malesef Yine Olmuyo Oyla 0 Olumsuz oyla
drkloyd' Alıntı: kardeşim wolftü dosyasının içinde img diye klasör var onun içinde ki cshell.dll ve object.lto sil ve tekrar dan dene kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Yorumun İçin Saol Ama Malesef Yine Olmuyo