Yetkili serviste RAM upgrade etme (ASUS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Asus tuf gaming a15 laptop'um var.RAM 8gb o yüzden arttırmayı düşünüyorum asus'u aradığımda bana eğer parça ile gelirsem 108 tl takım ücreti olacağını belirttiler.Böylece garanti bozulmayacaktı.ben ise sordum eğer parçayı sizden alırsam ne olur diye onlar fiyat vermediler acaba daha önce asus yetkili servisinden 8gb ddr4 3200mhz ram alan oldu mu? eğer olduysa kaça aldılar?

ve ayrıca 108 tl vermeyip kendim takarsam garanti bozuluyo sizce garanti için 108 tl değer mi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kanka garanti için değer o para ya

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I think it is worth, considering the fact you still have the guarantee

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum kendi ramini kendin al serviste taktır. servisten ram satın alırsan pahalıya gelir. O yüzden rami ucuza kendin al servis taksın

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
servisten aldığım ram kaliteli olur mu ve ne kadar pahalı olur?

orjinal parça takmak istiyorum?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
servisten aldığım ram kaliteli olur mu ve ne kadar pahalı olur?

orjinal parça takmak istiyorum?
dostum serviste hangi marka takarlar onu bilmiyorum, sorman lazım. Kendin al bi tane çakma ram diye birşey yok ki. Örneğin sen kingston dışarda 100tl ye alacaksan serviste sana 150tl derler. O yüzden farketmez yani kendin al götür taksınlar. Senin laptopun içindeki ramin marka ve modelini öğren aynısını al götür

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum serviste hangi marka takarlar onu bilmiyorum, sorman lazım. Kendin al bi tane çakma ram diye birşey yok ki. Örneğin sen kingston dışarda 100tl ye alacaksan serviste sana 150tl derler. O yüzden farketmez yani kendin al götür taksınlar. Senin laptopun içindeki ramin marka ve modelini öğren aynısını al götür
aynı model takmazsam ne olur? mhz aynı olsa bile

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka kendin tak emin ol garantin gitmez adamlar sen orada taktır para alalım diye yolmaya çalışıyo zaten laptop ramları 100 200 tl iken seninkinden bahsetmiyorum işçilik olarak her laptoptan o kadar para alıyor internettn araştır ram i bul takmak masaüstü ram ini takmaktan bile kolay o kadar diyeyim sana satın al kendin tak bötylece öğremiş de olursun garanti dışı kalmasına imkan yok o tarz şeylerde
hani şöyle düşün ssd aldın dışarıdan adam kendisi ücret almadan takıyosa nasıl garanti böyle bitmiyosa sen de kendin ram ini tak 108 tl takım ücreti ne ya
Post automatically merged:

yani kendin takarsan hiç bir şekilde bozulmaz kuzenimin de asus eski laptopu vardı sürekli açar sökerdik ram ini de ben alıp kendisine taktım 2666 mhz falandır yanlış hatırlamıyorsam daha sonra bataryası öldüğü için değişime götürtdük değiştirdiler garanti kapsamında

aynı model takmazsam ne olur? mhz aynı olsa bile
hiçbirşey olmaz önemli olan ddr ve mhznin aynı olması mhz düşük alırsan düşüğe göre çalışır ama yine de çalışır yüksek alırsan yine düşüğe göre çalışır ddr aynı olsun mhz aynı olsun yeter

Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende düşünüyorum hp paviliyon 7700hq kullanıyorum 8 gb ram yetmemeye başladı :p

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum kendi ramini kendin al serviste taktır. servisten ram satın alırsan pahalıya gelir. O yüzden rami ucuza kendin al servis taksın
bu dediğin biraz tuzlu ve saçma olur kendisi alıp kendisi taksın çok basit bir işlem vida söküldü diye garanti dışı kalmaz...

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bana da ekran kartı lazım ama yardımcı olabilecek varmı

pubg kaldıracak birşey yeter bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...