Yetkililer bakabilirmi çok acil...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Benim Ontheboss adlı hesabım flood yorum atmaktan 3 günlük ban atıldı bugün banımın son günüydü girdim hesabıma flood yorumdan dolayı hesabınız kapatılmıştır yazıyordu az önce...
Ben 770 yorum kastım forum için hep wallpaper yaptım etkinlik yapmaya yönelecektim bana 1 uyarı bile gelmeden hesabınız kapatılmıştır adlı bildirimi aldım ...6 Gün sonra Süper Üye olacaktım yazık değilmi onca emeğime gece 2 de herkes uyurken ben rank yükseltmek için yatmıyordum...Lütfen hesabım geri açılsın yetkililerden yardım bekliyorum :(

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
yöneticiler süper üye meselesini zulu için çıkardı herkez yorum yazmaya başladı bu böyle olurmu ya flood yasak diyorsunuz e millet nasıl zulu için yorum kascak bari hileyi hiç çıkarmayın daha iyiydi
Ha paralı yapmışsınız ha yorum karşılıgı yapmışsınız 2 türlüde millet kullanamıyo bide free hile diyorsunuz ya
bi oylama yapsanız hile freemi olsun yorumlamı açılsın diye bi dünya insan free olsun direk çıksın der bu kadar.
hile fix yiyince free hile demeyi biliyorsunuz.

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
REİS FLOOD ATMAK YASAK BİLDİĞİM KADARIYLA. FAKAT HER AÇILAN KONU İÇİN BİR TEŞEKKÜR YORUMU, VEYA AÇILAN HİLE KONULARININ ALTINA FELAN FLOODSUZ BİR ŞEKİLDE YORUM ATABILIYORSUN. TEŞEKKÜRLER KOLAY GELSİN.
Reis bunu bılmeyenmı var ata biliyoz doğru haklısın ama zor işte
400 yorum istiyo adamlar ! öyle sadece yorumlada olmuyor adamlar kural koymuşlar bir sürü konuya teşekkür yorumu veya konuyla alakalı bişi yazarsan flooda giriyomuş ! adam dün daha yasakladı ceza verdi bana.
zulu hilesi fix yiyince adminler çıkıp diyo free hile bekliceniz diye ama yorum istemeye gelince yorum atın emek veriyoz bu mudur yani ? ozaman fixi çabuk düzeltin bizde bunu istiyelim ? 400 yorum istemeyi biliyosunuz bak 2 ay oldu

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Reis bunu bılmeyenmı var ata biliyoz doğru haklısın ama zor işte
400 yorum istiyo adamlar ! öyle sadece yorumlada olmuyor adamlar kural koymuşlar bir sürü konuya teşekkür yorumu veya konuyla alakalı bişi yazarsan flooda giriyomuş ! adam dün daha yasakladı ceza verdi bana.
zulu hilesi fix yiyince adminler çıkıp diyo free hile bekliceniz diye ama yorum istemeye gelince yorum atın emek veriyoz bu mudur yani ? ozaman fixi çabuk düzeltin bizde bunu istiyelim ? 400 yorum istemeyi biliyosunuz bak 2 ay oldu

Ne ne ne 2 ay 5 ay fark etmez 2018 de çıkacak dendi isteyen bekler istemeyen beklemez şimdi çıkarılsa ban yesen holonoz bon otoyor bo nosol holo diyeceksin bunları dememeniz için daha güvenli bir sistem yapmaya çalışıyorlar. Ve bunu da herkese vermek yerine sitede emeği olan kişilere veriliyorlar free yani yorum atmak parayla değil 1 yıldır sitede olup 400 yorumun yoksa zaten bu siteyi sadece ne amaçla kullandığın belli. Ayrıca free hile bir şeyin çabuk hızlı olmasını isteme hakkına sahip değilsin sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...