Yetkililer Bi Bakın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Ban Yedim alper abini dediğine göre çekiliş sonucunu açıklamamışım...Bi Konularıma Bakın Ya allah aşkına çarıda verdim hatta özel mesajdan CO Adminin Konuma attığı mesaj bu:
Çekiliş kuralları gereğince, çekiliş tarihi geçmiştir ve açıklanmamıştır. Ayrıca hesaba ait resim yoktur. Geçmiş çekiliş konularınızda da aynı durum görüldüğü için gereği yapılmıştır.

1-Benim İlk Yaptığım Çekiliş
2-Açıkladım
3-Kuralları bilmiyodum uyarsa iyi olurdu...

Ve Sonuç Ban biri bana açıklayabilir mi bunu ?

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Konuna baktım, açıklanan birşey yok. Eğer gördüysen söyle bekliyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
Ayrı Konu Açtım Konularıma Bakabilirsin oraya yazmam gereklimiydi?

http://memoryhackers.org/konu-wolftü-cekilis-kazanan-kim-cevabi.mh

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
QuarexMH' Alıntı:
Ayrı Konu Açtım Konularıma Bakabilirsin oraya yazmam gereklimiydi?

http://memoryhackers.org/konu-wolftü-cekilis-kazanan-kim-cevabi.mh

Bak sen hala çekiliş kurallarını okumamışsın Ben sana kusurlarını tek tek sayayım.
  1. Çekiliş konusuna hediye vereceğiniz hesabın resimlerini eklemelisiniz. Konunda herhangi bir resim/video var mı? Yok.
  2. Çekiliş yaptığınızın kanıtını fotoğraf ya da video ile göstermelisiniz. Ayrı Konunda çekilişi yaptığının kanıtı var mı? Yok.
  3. Çekiliş sonuçlarını, çekiliş yaptığınız konuyu düzenleyerek açıklayınız. Kazananların açıklandığı yorum olarak ekleyin ve konunuzun başlığına AÇIKLANDI yazın. (Örnek "AÇIKLANDI Steam Hesap Çekilişi" gibi.) Benim kuralda yazdığım halde sen sadece boş konu kasayımda başvuru açayım kafasıyla ayrı konu açtın mı? Açtın.
    Peki çekiliş konuna açıklandı diye yorum attın mı ya da başlığını açıklandı olarak değiştirdin mi? Hayır.
  4. Çekilişi kazanan kişiye özel mesaj attığınızın resmini bilgileri göstermeden (bilgilileri karalayarak) konunuza eklemelisiniz. Ayrı Konunda özel mesaj yoluyla attığın hesabın kanıtını attın mı? Hayır.
Sana 4 tane kusurunu sadece çekiliş konunda söyledim. Cezanı hafifleteceğim fakat boş konularına devam edersen seni tekrar uzaklaştıracağım.

Üye
9 HİZMET YILI
Sen Aç Değilmisin Kardeşim sende almazmısın :asdsad :D

Üye
9 HİZMET YILI
:D bi deri bi kemik kalmışsın ama :D (bi muhabbet yapak) :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...