31 Ocak 2016 #1 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI HWID ban yemişim çok özür dilerim. şuan IP değiştirerek girdim. Onaylı üye olunca kaldırıyormuşsunuz ben şuan yapsam dediklerinizi kalkarmı banım ? Birde HWID ban yediğimdenmi hile gelmiyor cmd ekranında kalıyor ?
HWID ban yemişim çok özür dilerim. şuan IP değiştirerek girdim. Onaylı üye olunca kaldırıyormuşsunuz ben şuan yapsam dediklerinizi kalkarmı banım ? Birde HWID ban yediğimdenmi hile gelmiyor cmd ekranında kalıyor ?
31 Ocak 2016 Konuyu başlatan #2 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yetkililer gelebilirmisiniz ? HWID BAN konusu Güncel yardım lütfen. Oyla 0 Olumsuz oyla
31 Ocak 2016 Konuyu başlatan #3 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yetkililer gelebilirmisiniz ? HWID BAN konusu creative' Alıntı: Güncel yardım lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: Yetkililer gelebilirmisiniz ? HWID BAN konusu creative' Alıntı: Güncel yardım lütfen. Genişletmek için tıklayın ...
31 Ocak 2016 Konuyu başlatan #4 creative C Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 142 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Cvp: Yetkililer gelebilirmisiniz ? HWID BAN konusu creative' Alıntı: creative' Alıntı: Güncel yardım lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
Cvp: Yetkililer gelebilirmisiniz ? HWID BAN konusu creative' Alıntı: creative' Alıntı: Güncel yardım lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Genişletmek için tıklayın ...
1 Şub 2016 #5 Kronis K Üye Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Yardım pls. Oyla 0 Olumsuz oyla