YETKİLİLER! HERŞEYİM SIFIRLANMIŞ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Sn. MemoryHackers Yetkilileri Ben Yaklaşık olarak 3 4 Hafta önce Kalıcı Olarak Spam Nedeniyle Ban Yemişdim. Sonra aradan 2 hafta Geçdi Bir Gireyim dedim hesabıma Bakdım Banım Açılmış Fakat  Yapdığım Yorumlar Ve Açdığım Konuların Hepsi Silinmiş Lütfen Yardım Edin. Herşeyim Silinmiş 

AD : AlpBenjamins

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
When you get banned from our website with Spam ban section, your ip adress will be banned from server and your all thread and messages will delete from website. We already know this is risk for our website hit, but We take a look, you have too :)

Sitemizde spam ban seçeneğiyle banlandığınız zaman, ip adresiniz serverden yasaklanır ve tüm mesaj, konularınız siteden silinir. Biz bu durumun sitemizin hitlerini riske attığını biliyoruz, sende bilmelisin... Türkçesini anlamazsın diye yukarda ingilizce yazdım.

x60

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Cvp: YETKİLİLER! HERŞEYİM SIFIRLANMIŞ

Yetkiliyle ugraşmak yüzünden olabilirmi ?

Uzman Üye
10 HİZMET YILI

x60' Alıntı:

Hayır Bir Arkadaş Aşağıdaki Chat Dan Beni kötülüyordu Aynı Konuyu 2 kez açmısız güya 2 mizde bende çok çok yazarak ona cevap verdim spam nedeniyle böyle oldu

x60

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI

AlpBenjamins' Alıntı:
x60' Alıntı:

Hayır Bir Arkadaş Aşağıdaki Chat Dan Beni kötülüyordu Aynı Konuyu 2 kez açmısız güya 2 mizde bende çok çok yazarak ona cevap verdim spam nedeniyle böyle oldu
Çözümü yok kardeşim spam yediysen tekrar konu aççaksın . Bende ilk bu foruma üye oldugumda yöneticilerden birinin hesabından spam yemiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...