Yetkılıler wolftü log veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu nun dedıgını yaptım ancak yınede olmuyor  log yiyorum.Yardım edin biraz once konu actım kımse cevap vermedi !

Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Önceden konu açmışsın, onu güncel tutmaya uğraşabilirdin.Yeni konuya gerek yoktu!

Çözüm olarak ; Buradaki yap tkrar tekrar dene bilgisayarını yeniden başlat dene, Yine olmaz ise Modem reslemeyi dene!

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
aga hileleri sil hilelerden birini fix yemiş ondan log veriyor ımg deki ekledin dosyalar varsa sil.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
CnaxyTR' Alıntı:
Önceden konu açmışsın, onu güncel tutmaya uğraşabilirdin.Yeni konuya gerek yoktu!

Çözüm olarak ; Buradaki yap tkrar tekrar dene bilgisayarını yeniden başlat dene, Yine olmaz ise Modem reslemeyi dene!

Furkan abinin dediklerini yaptım mail falan attım.Bu exe leri gösterdi ama bulamadım  :D :D

vXz48p.png

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
kardeş bende hilesiz girince bile log veriyordu sorunu internetten tekrar indirerek çözebildim ama eğer indirmek istersen yine wolftemı eski kurduğun dizine kurarsan log alabilirsin!

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
princesoap' Alıntı:
kardeş bende hilesiz girince bile log veriyordu sorunu internetten tekrar indirerek çözebildim ama eğer indirmek istersen yine wolftemı eski kurduğun dizine kurarsan log alabilirsin!

LOG hatası çözümü!
http://memoryhackers.org/konu-kesin-cozum-log-alanlar-ve-hilesi-acilmayanlar.mh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...