Yetkililerin Acilen Okuması Rica Olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]MERHABALAR DWORD YÖNETİCİ EKİBİ Forum Üyesi Olan '' CHack '' isimli hesabımın neden yasaklandığı hakkında bilgi almak istiyorum . CHack ADLI hesap benim o hesaptan point blank konuları açmaktayım . bu hesaptan ise MEMORYHACKERS üyelerine yararlı olacak konular açıyorum . lütfen neden yasaklandığını ÖM(Özel Mesaj) yoluyla atarsanız sevinirim . [/FONT]

[align=center][font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]GEREĞİNİN YAPILMASI ARZ VE TEŞEKKÜR EDERİM.[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]MEMORY HACKERS.[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]DWORD VİP[/FONT]
[/align]

Üye
10 HİZMET YILI
Gazapizm' Alıntı:
multi hesaptan banlanmışsın

bakın ben diyorumki o hesaptan point blank hileleri bu hesaptan youtube abone hilesi v.s v.s şeyler paylaşıyorum . banlamanıza gerek yoktu ben site büyüsün diye yardımcı olmaya çalışıyorum . yanlış bişey yaptıysam affedin .

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
la anlamıyonmu kardeş multi hesap kasmışsın o yüzden

Üye
10 HİZMET YILI
Gazapizmla anlamıyonmu kardeş multi hesap kasmışsın o yüzden

multi hesap derken kendi kendine rep vermek mi oluyor :/

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Kardeş Bekle Banı Kaldırtıyorum Kusura Bakma Bi Yanlış Anlaşılma Olmuş Multi Rep Verdiysen Replerin Geri Alınacak ve +2 uyarı puanı alacaksın 1 ay boyunca

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Adminimiz Tarafından banlanmışsın yapacak bişey yok multi hesap kasmışsın yani yan hesapla kendine rep vermişsin

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
İlgileniyorum.

Yanlış anlaşılma olmuş sanırım banınız kaldırıldı konu kilit.*

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Multihesap ne olursa olsun yasaktır. Tek hesaptan bu dediklerinizi yapabilirsiniz. Multi hesapla rep vermekte ayrıca yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...