yetkiller lütfen okuyun rica ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nerdeyse 100 mesajım vardı yavaş yavaş konuları siz silince galiba bizimde mesajlarımız siliyor böyle böyle mesajım 49 a kadar düştü şuan oyuna girdim foruma bakmadan hileyi çalıştıramadım baktım 49 a düşmüş niye böyle birşey oluyor mesaj şartı var tamam eyvallah ama konular niye kaldırıyor her konu kaldırırsa benim mesaj sayım 0 a iner lütfen bu yazdığımı dikkate alır mısınız teşekkür ederim

MEMORY HACKER AİLESİ.
ve şuan ranked gamedeyim seri maçım normal üyeyim 1 mesaj farmla onaylı üye olmak 1 saat sürüyorsa yandık rank maçı gg oldu :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
onu şimdi çözerler sıkıntı yapma ama iki mesaj daha atsan yeniden onaylı üye oluyosun zaten sakin dostum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
60 dakika beklemen lazım kanka otomatik yapıyor sistem

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sen oldun ben eski üye olmama rağmen hala olamadım ve rank maçı :SAD

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
konular sılındıgı ıcın mesajlar dusuyor bu dogru fakat senınden normal mesajların sılınmıs olabılır bos mesaj atma bos mesajdan kastım "tesekkurler cok ısıme yaradı , cok sagol vb." bu gıbı mesajlar atma

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
konular sılındıgı ıcın mesajlar dusuyor bu dogru fakat senınden normal mesajların sılınmıs olabılır bos mesaj atma bos mesajdan kastım "tesekkurler cok ısıme yaradı , cok sagol vb." bu gıbı mesajlar atma
yok 1 tane bile öyle mesajım yok
millet 2018 in konusuna mesaj atıyor ben günlük mesajlara

Web Yazılımı Ve Ağ Güvenliği
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yok 1 tane bile öyle mesajım yok
millet 2018 in konusuna mesaj atıyor ben günlük mesajlara
senın ısmın bıyerden tanıdık gelıyor dıyorum zere benım konuya msj atmıstın oda bostu galıba hocam 100 mesajın 50 tanesı konu sıldı dıye sılınmez mesajlar bostur ondan sılınmıstır yukarda zıl sembolu var orda yazar neden sılındıgı ordan kontrol edebılırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
100 örnek sayı bildirim olarak gelen tek şey konunun kaldırılması bende öyle sandım ilkten ama konular kaldırıldığı için gitmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...