Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba forumun ilk üyelerinden biriyim, iş güç vakit bulamasamda arada göz gezdiririm. Fark ettim de, yıl ödüllerinden faydalanamamışım. Değerli yöneticilerden ricam, yıl ödülümü eklerlerse sevinirim kategori yanlışsa kusura bakmayın.
Ödüller sistemi bir süre önce yeniden aktif edildi. Uzun bir süredir forumda inaktif olduğunuz için ödüller hesabınıza tanımlanmamış. Önümüzdeki saatlerde ödülleriniz hesabınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. Eğer birkaç saat sonra kontrol ettiğinizde ödülleriniz hala hesabınızda değilse bana dm atarak ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.
Ödüller sistemi bir süre önce yeniden aktif edildi. Uzun bir süredir forumda inaktif olduğunuz için ödüller hesabınıza tanımlanmamış. Önümüzdeki saatlerde ödülleriniz hesabınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. Eğer birkaç saat sonra kontrol ettiğinizde ödülleriniz hala hesabınızda değilse bana dm atarak ulaşabilirsiniz. İyi forumlar.