SayronX
Onaylı Üye
öyle bir şey olurza WARZONE seçin hemensıradaki hilenin ne olacagına dair bir anket yapılsa mük olur.
olursa zaten direk onu seçecegim.öyle bir şey olurza WARZONE seçin hemen
saolun hocam HEPİMİZİN yararına olucakolursa zaten direk onu seçecegim.
Gelsin gelsinnnanket sistemi güzel bir öneri bencede gelmeli
haha ya sen kralsın ya valah wolff gelsin bebence yeni yılda forumda oyunların anket sistemi gelse müthiş olur örn; hangi oyunun hilesini yapalım tarzı böyle bişeyin gelmesi ben dahil bir çok forum kullanıcısı ister...
saolun hocam baksanıza herkes böyle bişey istiyormuş ama söyleyen yokmuşhaha ya sen kralsın ya valah wolff gelsin be
İnşallah dostum tek dileğimiz o şuanlıkarkadaşların dedigi gibi anket sistemi gelirse cok iyi olur hem guncel olarak hilelere devam edilir
anket sistemi sadece yılbaşılarında olmucak haftada yada ayda 1 kere olup 2-3 oyun arasından birisini seçtirtecekler ve o oyunun hilesini getirecekler 1. ankette çıkmayan oyun hilesi 2. ankkette illa çıkar ve bizde sabırlı olcazanket sistemi iyi olabilir fakat %56 diyelim ki fortnite hilesi cikti %44 de valorant cıktı atıyorum nerdeyse yarısının istediği olmuyor yarısının istediği oluyor anket sistemininde cogunluk cıkan kazanır amac bu ama anlasmazlık olur illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?