Yılbaşı için siteye etkinlik gelir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SayronX
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yeni Yıl özel bi etkinlik yapmanız yokmu peki MEMORY HACKERS ailesine. Artık nasıl veya ne tarzda olur bilemem tabi orası ortaklaşa olarak belirlensin tabiki de ama fena olmaz gibime geliyor. Tabi konu tercihi sizlerin benimki sadece bir istek önerisidir.

Not: Sizlerin neler istediğinizi merak ettim ne tarz bi etkinlik yapılsa fena olmazdı derdiniz aşşağıda belirtebilirsiniz :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sıradaki hilenin ne olacagına dair bir anket yapılsa mük olur.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle güzel bir hile paketi gelecektir, geçen senelerde olduğu gibi.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2022ye ait bir rozet var belki bunu verirler tüm üyelere

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Gelir inşAllah

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
yıl başı etkinliği için anket düzenlense o hangi oyun fazla oy alırsa ona hile yapılsa mükemmel olur

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Yanlış hatırlamıyorsam geçen yılbaşında Apex Legends, rust ve 1 oyuna daha hile gelmişti. Sanırım gene aynı şekilde güzel popüler oyunlardan bir kaçına hile gelebilir. Apex hilesi efsaneydi bu arada oyuna ilk başladım hileyle başladım ne yaptığımı bilmeden sadece ateş ediyordum heroların skillerinden bile bir şey anlamamıştım xd

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
arkadaşların dedigi gibi anket sistemi gelirse cok iyi olur hem guncel olarak hilelere devam edilir

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
anket sistemi iyi olabilir fakat %56 diyelim ki fortnite hilesi cikti %44 de valorant cıktı atıyorum nerdeyse yarısının istediği olmuyor yarısının istediği oluyor anket sistemininde cogunluk cıkan kazanır amac bu ama anlasmazlık olur illaki

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
anket sistemi iyi olabilir fakat %56 diyelim ki fortnite hilesi cikti %44 de valorant cıktı atıyorum nerdeyse yarısının istediği olmuyor yarısının istediği oluyor anket sistemininde cogunluk cıkan kazanır amac bu ama anlasmazlık olur illaki
anket sistemi sadece yılbaşılarında olmucak haftada yada ayda 1 kere olup 2-3 oyun arasından birisini seçtirtecekler ve o oyunun hilesini getirecekler 1. ankette çıkmayan oyun hilesi 2. ankkette illa çıkar ve bizde sabırlı olcaz

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
anket sistemi gelirse güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...