iyimiş hllbenim için sıradan bi gün fakat arkdaşlar için hiç'de öyle değil sadece ortama ayak uyduruyorum yılbaşı gecesi takılıyoruz... kutlama falan yok tabi
onu demek sıtemedmım sureklı evde yalnız kutlayıncaYılbaşına evde girilmiyormu .
Coc hangi oyun? Bu arada bana özelden yazabilirmisin2018 e Hileli Coc Oynayarak Girdim Bu Yıla Nasıl Girecem Bakalım
kardeş ben 2019 a bi sevgili olarak girmek ısterım ama utançtan2018 e Hileli Coc Oynayarak Girdim Bu Yıla Nasıl Girecem Bakalım
ahahahah adamsınYılbaşı Bize Girmesin de Ben Gene Evde Geçiririm xD
iyi olur ailenle görüşmen moral acısındanda allah kaza bela vermesın gıderkenHersene Olduğu Gibi Almanyadaki Ailemin Yanında Erken Giricem![]()
benım cabam kutlama değil bi soruyduYılbaşına evde girince 2018'de mi kalıyosunuz olm ne bu kutlama çabaları hepimiz aynı yıla geçiyoruz sonuçta
Ben kulüplere gidip deli gibi kutlama yapıp dans edenleri kastediyorumbenım cabam kutlama değil bi soruyduayrıca evden gecırme yanayım + olarak yıllarca evde gecırdıgıım ıcın 1 kere degıısklık olsun dedım
![]()
kesinlikle haklısın kardo ,.d Kezbanlarla eğlenmektense evde cips yer mısır yer meyve yer kolamı içer uyur kankalarımla konuşurum daha zevkliBen kulüplere gidip deli gibi kutlama yapıp dans edenleri kastediyorum
Eğlenmek en doğal hakkımız ama yeni yıla giriyoruz diye de ne bileyim abartı yani
sunu bılmıyorsun heralde yılbaşı yenı yıla gırerken kutlarız noeli Hristiyanlar isanın dogumgununu kutlarHer musluman gibi o aksami dua ederek ve namaz kilarak gecirmek